Існує безліч різних рецептів аджики, є серед них і швидкі варіанти приготування закуски, якщо ви не плануєте відкладати її до зими. Згадуємо сьогодні найшвидший спосіб приготувати ароматну аджику, яка також порадує вас смаком та великим набором вітамінів.
Спершу зберемо необхідні інгредієнти: помідори (2 кг), гострий перець (3 шт), солодкий перець (2-3 шт), цибулю (3 шт), часник (1 головка), олыя (5 ст. ложок), оцет 9 % (3-4 ст. ложки), сіль (за смаком).
Як приготувати сиру аджику
Ретельно промийте помідори, видаліть серцевину. Помийте перці, очистіть їх від насіння. Помийте та очистіть цибулю та часник. Все це подрібніть на м'ясорубці та змішайте.
Додайте масло, сіль та оцет. Ретельно перемішайте отриману масу. На цьому сира аджика готова. Розкладіть її по банках і закрийте їх поліетиленовими кришками. Зберігати аждіку варто в холодильнику.
- Читайте також на theLime, як закрити смачну баклажанну ікру на зиму. Закуска прикрасить будь-який стіл та підкреслить смак багатьох страв і гарнірів.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.