Лайм

10 ідей манікюру на осінь: якими принтами побалувати себе в вересні

Спробуйте втілити в життя ці ідеї

Кожна дівчина прагне виглядати на всі 100%, і така дрібниця, як новий манікюр, здатна підняти настрій і самооцінку. І якщо ви вже робили манікюр у темних тонах, спробуйте урізноманітнити дизайн нігтів оригінальними поєднаннями. theLime ділиться з вами креативними ідеями.

Якщо ви втомилися за літо від яскравих кольорів на нігтях, зробіть напівпрозоре покриття. Урізноманітнити такий дизайн можна наклейкою або стемпінгом - тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету.

Фото: pinterest.com

Ще один стильний варіант на осінь - неоновий френч. Такий варіант підійде для панянок, які люблять класику і водночас стежать за новими трендами.

Фото: pinterest.com

Осінь у багатьох асоціюється з палітрою жовто-оранжевих відтінків. Тому манікюр із жовтим покриттям стане чудовою ідеєю. Урізноманітнити його можна чорними точками або мазками.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - манікюр із тваринними принтами. Покрийте кілька нігтів однотонним лаком, а на одному або двох зробіть дизайн у вигляді імітації плям леопарда або зебри.

Фото: pinterest.com

Також поекспериментуйте зі скошеним французьким манікюром і незвичним кольором лаку на кінчиках. Зробіть їх, наприклад, ментоловими або зеленого кольору.

Фото: pinterest.com

Ще один стильний варіант - хвилястий манікюр у пастельних відтінках. Ви можете поєднати в такому манікюрі два або навіть три кольори.

Фото: pinterest.com

А тим модницям, хто полюбляє все креативне, радимо поєднати в одному манікюрі кілька дизайнів. Наприклад, покрити нігті напівпрозорою базою, нанести хаотичні мазки разом із дизайном "перепелине яйце" і стемпінгом. Закріпити все матовим топом.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - манікюр у небесно-блакитних відтінках. Поєднувати таке покриття можна з мазками золотистого або сріблястого лаку.

Фото: pinterest.com

Також восени можна зробити оригінальний градієнтний манікюр із розтяжкою кольору від одного нігтя до іншого.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - покрити всі нігті прозорим лаком і зробити дизайн у вигляді хаотично розкиданих різнокольорових точок.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як збільшити розмір головок часнику за допомогою простого підживлення у червні

Щоб покращити врожай часнику та збільшити розмір його головок, слід провести підживлення калієм – відео, як удобрювати часник у червні

Гуакамоле – ідеальний сніданок: рецепт, для якого не потрібно світло

Як у домашніх умовах приготувати гуакамоле з авокадо на сніданок, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї під час вимкнення світла 

Знайдіть час: 3 знаки Зодіаку, які відчайдушно потребують літньої відпустки

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким потрібна відпустка - у списку опинилися Телець, Діва і Риби - фахівці пояснили причину