Лайм

11 ніжних ідей манікюру на серпень: чим побалувати себе ближче до осені

З таким дизайном ви точно будете виділятися з натовпу

Останній місяць літа стрімко набирає обертів. І якщо ви вже пробували реалізувати ідеї манікюру в кольорах сезону, радимо також побалувати себе ніжним манікюром напередодні осені. theLime ділиться з вами найцікавішими варіантами.

Тим модницям, які полюбляють лаконічний дизайн на нігтях, радимо покрити їх білим кольором. Такий манікюр підійде і до ділових луків, і до повсякденних, а якщо ви вирішили відправитися в останні дні літа на море - не біда. Це покриття відмінно підкреслить свіжий загар.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - нюд. Прозоре або напівпрозоре покриття ось уже кілька сезонів поспіль користується популярністю серед модниць. Більше того, ви можете урізноманітнити його незвичними геометричними фігурами або хаотичними мазками.

Фото: pinterest.com

Для тих панянок, які полюбляють класичний френч, радимо зробити його незвичайну варіацію в біло-блакитних кольорах.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - бежеве покриття, яке можна урізноманітнити рожевими мазками і стемпінгом контрастного кольору - тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету.

Фото: pinterest.com

А якщо ви не можете визначитися з одним кольором - покрийте нігті декількома кольорами в пастельній гамі. Такий манікюр підійде під будь-який наряд і захід.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - манікюр із матовим покриттям і листяними візерунками. Особливо гарно такий дизайн буде виглядати на довгих нігтях мигдалеподібної форми.

Фото: pinterest.com

Сміливим модницям радимо покрити нігті блакитним відтінком, а на одному або двох зробити різноманітні арти. Наприклад, дизайн під назвою "перепелине яйце" або малюнок у вигляді силуету обличчя.

Фото: pinterest.com

Якщо ви скучили за літо за тваринними принтами - саме час зробити на нігтях яскравий дизайн із плямами леопарда або смужками зебри.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - градієнтний манікюр у бежево-рожевих тонах. Такий непомітний варіант підійде як для відпустки, так і для робочих буднів.

Фото: pinterest.com

Також ви можете покрити основну частину нігтів бежевим кольором, а 1-2 - білим, на яких можна зробити різні малюнки або просто мазки.

Фото: pinterest.com

Ще один схожий варіант - ніжно-рожевий манікюр із квітковими мотивами. Такий варіант додасть вашому образу жіночності та елегантності.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чому жовтіє листя огірків: причини і народні способи рятування врожаю

За допомогою яких народних засобів можна зупинити процес пожовтіння листя на огірковому бадиллі, як правильно вносити підживлення  

Як видалити кісточки з вишень і черешень, щоб ягоди залишилися цілими: корисний лайфхак

Як за допомогою лійки для переливання рідин та коктейльної трубочки можна швидко видалити кісточки з вишень або черешень

Як збільшити розмір головок цибулі за допомогою простого підживлення у червні

Підживлення цибулі курячим послідом або калієм допоможе збільшити розмір головок - відео, як розводити добрива та поливати грядки