Лайм

Закриваємо на зиму оригінальну зелену аджику: простий рецепт закуски

Для приготування аджики знадобиться не більше 15 хвилин

Французи часто жартують, мовляв, з хорошим соусом можна їсти навіть найжорсткішу підошву. Ми б, звичайно, не радили куштувати її навіть зі смачним Сацебелі, а от м'ясо з хорошою аджикою приготувати неодмінно варто. Якщо ви вже встигли заготовити класичну закуску, пропонуємо спробувати оригінальний рецепт зеленої аджики, яка порадує не тільки ароматом та смаком, але й вельми незвичайним виглядом.

Для приготування кількох порцій зеленої аджики варто зібрати наступні продукти: гострий зелений перець (4 шт), кінза (4 пучка), часник (6-8 зубчиків), сіль (за смаком).

Фото: Pixabay

Готується аджика близько 15 хвилин, адже рецепт її приготування доволі простий.

Як приготувати домашню аджику

Промийте заготовлені інгредієнти. Очистіть часник, видаліть з перців насіння. Складіть всі продукти до блендера та збийте до отримання однорідної маси. Також це можна зробити за допомогою м'ясорубки.

Додайте до отриманої маси сіль, спробуйте на смак. На цьому зелена аджика готова. Розкладіть її по банках та закрийте їх поліетиленовими кришками. Зберігати аждіку варто в холодильнику.

Зелена аджика чудово підходить до овочів замість солі: до огірків, помідорів. Особливо смачною буде з м'ясом на грилі, курячими ніжками та крилами.

  • Читайте також на theLime, як закрити вдома не менш смачну аджику з яблуками - перевірений рецепт і поради.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні