Лайм

9 легких светрів з коміром на прохолодний вересень: як і з чим носити цієї осені

Осінь стрімко наближається, і пора вибирати ідеальний светр

Складно уявити осінній гардероб без зручного надійного светра. Він просто незамінний для створення стильних та комфортних луків. Це може бути подовжений кардиган або укорочена модель з коміром. theLime підібрав для вас кілька модних варіантів, які можна підглянути на вересень.

Для любительок незвичайних фасонів, пропонуємо придивитися до повітряної моделі з акцентом на відкритому плечі. Такий светр чудово поєднується зі спідницею-плісе, джинсами та шкіряними кюлотамі.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ЖІНОЧИЙ ОДЯГ УКРАЇНСЬКІ БРЕНДІ (@ demu.studio)

Щоб створити стильний лук в теплу погоду, вибирайте укорочений светр з коміром, який носиться в комплекті з майками і топами. За допомогою цієї моделі можна зібрати як спортивні аутфіти, так і святкові.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Royal Shop Одяг та взуття (@ royal.shop700)

Модний жіночий светр з білим вінтажним комірцем - ще один тренд цієї осені. А в поєднанні з базовими джинсами образ виглядатиме свіжо і актуально.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Магазин брендовоі̆ одягу (@dress_code_pnz)

Трендові оверсайз моделі з підплічниками можна носити поверх сорочки, блузки, футболки, а також одягати як самостійну річ. Поєднувати такий светр доречно з брюками, шортами і джинсами.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Одяг, купальник miki_sshop (@ miki.sshop)

Об'ємні рукави перейшли з літніх колекцій в осінню, і тепер їх можна побачити і в светрах. Такі моделі ідеально підійдуть для створення жіночного та витонченого образу. Носіть їх з джинсами-скінні або шкіряними штанами.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Улюблені укорочені топи в рубчик восени придбали рукава і високий комір. Ідеальним поєднанням з такою моделлю будуть трендові джинси із завищеною талією.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Klov'S (@k_lov_s)

Ще один варіант - стильний светр з широким коміром. Він ідеально доповнить будь-який образ і зробить його незабутнім. Носіть таку модель з улюбленими брюками і черевиками.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Українськіі̆ бренд одягу (@ lk.brand)

Мода 2021 порадує також класичними моделями. Це можуть бути, як облягаючі светри з коміром, так і більш об'ємні варіанти. Їх краса полягає в тому, що в поєднанні з аксесуарами наряд заграє новими фарбами.


Подивитися цю публікацію в Instagram


Подивитися цю публікацію в Instagram

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь

Маша Єфросиніна показала наймоднішу куртку цієї весни: стильний хіт 2024 року

Відома ведуча Маша Єфросиніна продемонструвала стильний образ на весну із замшевою курткою бомбером, яку вважають модним трендом