Лайм

8 стильних кардиганів на прохолодний вересень: як і з чим комбінувати цієї осені

З цією річчю можна створити величезну кількість образів

Напередодні осені чимало модниць знаходяться в пошуку нових стильних речей. І якщо ви вже підібрали нові джинси з котону, радимо також урізноманітнити луки одним або декількома кардиганами. theLime ділиться з вами ідеями, які фасони вибрати і з чим їх поєднувати.

Для створення незвичного образу можна вибрати подовжений кардиган із бавовни з великими гудзиками у вигляді перлин. Надягайте його самостійно - в якості сукні, комбінуючи з чобітками, або ж з брюками або джинсами та зручним взуттям. Доповніть лук невеликою сумкою з ручкою у вигляді ланцюгів.

Для повсякденного луку підійде довгий чорний кардиган без ґудзиків з обробкою контрастного кольору. Одягайте його з блакитними джинсами і чорним топом, а доповніть образ кросівками або кедами.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг Україна (@lesia_shop_style)

Ще одна стильна річ - в'язаний кардиган. Носити його можна як із сукнями-ночнушками, так і з брюками і спідницями. Доповніть образ взуттям на невисокому каблуці та сумкою-клатчем.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення OVERSIZE knit studio (@oversize_knits)

Для більш неформальних виходів підберіть кардиган з яскравим принтом або написами. Носити його можна з джинсами або брюками, доповнюючи топами або футболками.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення користувачем @ _perfect_lady_shop_2_

Також можна підібрати однотонний костюм із трикотажу, що складається з кардигану і брюк-палаццо. Одягайте його з мюлями або лоферами та доповніть образ місткою сумкою.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення We love brands (@wl_brands)

Також у моді залишаються різні тваринні принти. Наприклад, можна вибрати кардиган з імітацією плям леопарда. Така річ урізноманітнить навіть найбільш строгий офісний лук із чорними брюками і білою блузою.

Ще один стильний варіант - двоколірний кардиган. Одягайте його з джинсами-варенками, однотонним топом, лоферами і капелюхом з широкими полями. Доповніть образ невеликою сумкою-клатчем.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення ОДЕЖДАОБУВЬ (@ shop_sale42)

А тим модницям, які і восени хочуть виглядати яскраво, радимо доглянути незвичну модель двоколірного кардигану. Під нього в теплі дні можна одягнути шорти з футболкою, а в більш прохолодні - джинси з водолазкою. Доповнять лук кеди і сумка-шопер.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Одяг України (@ shmotki7_7_7)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей