Лайм

9 стильних пальт на осінь: які фасони та кольори будуть у трендах у вересні-жовтні

З ними можна створити величезну кількість образів

На зміну спекотному літу прийшла осіння прохолода. І якщо ви ще не визначилися, якими речами оновити свій гардероб, радимо приглянути легкі светри з коміром, а також кілька варіантів пальт. theLime зробив для вас добірку з актуальними моделями цього сезону.

Для створення стильного офісного луку пригляньте двубортне пальто темного кольору в довжині максі. Носити його можна як із сукнями, так і з брюками і светрами. Доповніть образ взуттям на високих підборах і класичною шкіряною сумкою.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення 8FRIDAYS (@ 8fridays)

Для образів у стилі casual підберіть гірчичне пальто-халат вільного крою з накладними кишенями. Одягайте його з джинсами-варенками, лонгслівами і білими кедами. Доповніть лук невеликою сумочкою-клатчем.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Одяг, Сумки, Аксесуари (@_lux_dress_shop_)

Для створення романтичного образу підійде пальто із завищеною талією. У цій моделі мінімум деталей, а саме - горловина без коміра, драпірування під грудьми і застібка на приховані кнопки. Одягайте його з сукнями і високими чобітьми, а доповнить образ маленька сумка.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Пальто Куртки Екошуби (@ moroshka.neva)

Пальта з картатим принтом, як і раніше, залишаються в тренді. На осінь можна приглянути модель у бежевій гамі. Носіть його з блакитними джинсами, футболками або толстовками, а також зручними кросівками.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення (@lucky_dress_ua)

Ще один варіант - пальто з візерунком "ялинка" в ніжно-рожевому відтінку. Одягайте його з брюками або джинсами, светром і зручними лоферами. Доповнять образ масивний шарф-палантин і шкіряний рюкзак.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг Тренди (@ modna.kofta)

Для створення яскравого образу підберіть, наприклад, зелене пальто. Воно буде стильно виглядати з джинсами, грубими черевиками і однотонною бежевою водолазкою. Доповніть лук сумкою через плече і головним убором у тон до пальта.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Дізаі̆нерская одяг (@natiso_casual)

Ще один варіант - коротке пальто-кардиган з принтом у "гусячу лапку". Одягайте його з брюками із еко-шкіри і черевиками на масивній підошві. Доповнить образ невеликий клатч або сумка-шопер.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Одяг з Італії і Європи (@ marco.betrendy)

Для більш прохолодних днів пригляньте стьобане пальто оливкового кольору, яке можна одягти як в офіс, так і на прогулянку в парк. Доповніть його палантином, місткою сумкою і черевиками на шнурівці.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення (@runway_ok)

Ще один варіант - подовжене пальто вільного силуету з кашеміру. Носити його можна як зі спідницями, так і брюками, створюючи різні образи. Доповнить повсякденний лук зручне взуття і чорний капелюх.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Білизна та одяг Самара (@lingerie__fox)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Запорука гарного врожаю: як правильно поливати томати після висадки в ґрунт

Як необхідно поливати томати після висадки у відкритий ґрунт, а також якою має бути температура води, щоб не нашкодити рослинам

Швидко і корисно: рецепт запашної сирної запіканки з яблуками

Сирна запіканка з яблуками - корисний та швидкий сніданок для всієї родини, який можна приготувати і в духовці, і в мультиварці

Яку сукню вибрати на випускний, щоб мати приголомшливий вигляд: наймодніші фасони

Які фасони випускних суконь у тренді влітку 2024 року, а також чим їх доповнити для створення стильного та красивого образу