Лайм

Як приготувати смачну шарлотку з яблуками в мультиварці: простий рецепт

Ідеальне частування для сімейного чаювання

Яблучна шарлотка - найпопулярніший осінній пиріг, а також безпрограшний варіант, якщо щось потрібно приготувати нашвидкуруч. Способів приготування даної випічки існує велика безліч, починаючи від класичного, закінчуючи оригінальним французьким рецептом. Сьогодні ми пропонуємо найпростіший варіант, для якого знадобиться мультиварка.

Шарлотка з яблуками за цим рецептом вийде пишною та ароматною, а приготування займе всього 10-25 хвилин - все інше за вас зробить кухонний прилад. Для приготування страви "Шарлотка в мультиварці" вам знадобиться: яйця (4 шт.), цукор (1 склянка), борошно (1 склянка), розпушувач (1 ч.л.), кориця (0,5 ч.л.), сіль (0,5 ч.л.), яблука (500 г).

Фото: Pixabay

Спосіб приготування:

Збийте яйця з цукром та сіллю до утворення пишної піни. Додайте просіяне борошно, розпушувач, сіль, корицю та замісіть тісто. За консистенцією воно має вийде як густа сметана.

Одне яблуко наріжте дольками, а решту - невеликими кубиками. Останні додайте в тісто і акуратно перемішайте.

Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом і присипте невеликою кількістю цукру. На дно викладіть дольки яблук, а зверху вилийте тісто.

Випікайте в режимі "Випічка" близько години. Час залежить від моделі мультиварки. Перевірити готовність можна дерев'яною паличкою.

Готовий пиріг залиште постояти із закритою кришкою 5 хвилин, а потім виньте та остудіть. За бажанням, шарлотку можна прикрасити цукровою пудрою, або залишити без присипки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні