Лайм

Як приготувати смачну шарлотку з яблуками в мультиварці: простий рецепт

Ідеальне частування для сімейного чаювання

Яблучна шарлотка - найпопулярніший осінній пиріг, а також безпрограшний варіант, якщо щось потрібно приготувати нашвидкуруч. Способів приготування даної випічки існує велика безліч, починаючи від класичного, закінчуючи оригінальним французьким рецептом. Сьогодні ми пропонуємо найпростіший варіант, для якого знадобиться мультиварка.

Шарлотка з яблуками за цим рецептом вийде пишною та ароматною, а приготування займе всього 10-25 хвилин - все інше за вас зробить кухонний прилад. Для приготування страви "Шарлотка в мультиварці" вам знадобиться: яйця (4 шт.), цукор (1 склянка), борошно (1 склянка), розпушувач (1 ч.л.), кориця (0,5 ч.л.), сіль (0,5 ч.л.), яблука (500 г).

Фото: Pixabay

Спосіб приготування:

Збийте яйця з цукром та сіллю до утворення пишної піни. Додайте просіяне борошно, розпушувач, сіль, корицю та замісіть тісто. За консистенцією воно має вийде як густа сметана.

Одне яблуко наріжте дольками, а решту - невеликими кубиками. Останні додайте в тісто і акуратно перемішайте.

Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом і присипте невеликою кількістю цукру. На дно викладіть дольки яблук, а зверху вилийте тісто.

Випікайте в режимі "Випічка" близько години. Час залежить від моделі мультиварки. Перевірити готовність можна дерев'яною паличкою.

Готовий пиріг залиште постояти із закритою кришкою 5 хвилин, а потім виньте та остудіть. За бажанням, шарлотку можна прикрасити цукровою пудрою, або залишити без присипки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Екологічний засіб від шкідників на огірках: вже за 48 годин можна буде вживати в їжу

Чим можна знищити шкідники на огірках - розповідаємо про екологічний біопрепарат проти попелиці, павутинного кліща і трипсів

Сезон побачень, романтики і блиску: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на липень

Астрологи дали гороскоп на липень 2024 для всіх знаків Зодіаку - дізнайтеся, що вас чекає

Чому жовтіють і гниють кабачки: поради досвідчених городників, як врятувати урожай

Під час затяжних дощів і ураження хворобами кабачки починають жовтіти і гнити. Розповідаємо, як врятувати урожай