Лайм

Під спідницю і джинси: 9 стильних луків з "мартінсами" на прохолодну осінь

З такими ботинками можна створити величезну кількість образів

Прохолодна осінь повністю вступила в свої права. І якщо ви вже підібрали стильні лофери під джинси або костюм, радимо також урізноманітнити ваші луки черевиками-"мартінсами". theLime вирішив розповісти вам, з чим їх носити в цьому сезоні.

"Мартінси" - це грубі черевики на шнурівці та масивній підошві, які випускає фірма Dr. Martens. Це взуття підкорило модниць своєю функціональністю і зручністю - їх можна сміливо вдягати як під шифонову спідницю, так і під класичні брюки.

Фото: Instagram

Більш того, можна вибрати класичні чорні "мартінси" або ж яскраві, кольорові, з написами і різними малюнками. Таке взуття не тільки врятує в прохолодний осінній день, але і підніме настрій та буде привертати увагу оточуючих.

Фото: Instagram

З чим же носити ці ультрамодні черевики? Щоб створити повсякденний лук, надягайте міні-спідницю, об'ємний светр, тонкі колготи і чорні "мартінси". Доповнять образ стьобане пальто і невелика сумочка через плече.

Фото: instagram.com/lady_shop_in_

"Мартінси" поєднуються з різними сукнями. На прохолодний осінній день виберіть плаття-водолазку молочного відтінку, з яким гарно виглядатимуть грубі черевики на шнурівці. Доповніть лук косухою і шкіряною сумкою.

Фото: pinterest.com

Також актуальним восени буде total black look, що складається з трикотажної сукні, пальта оверсайз і "мартінсів"-ботфортів. Доповніть образ сумкою з імітацією шкіри пітона.

Фото: instagram.com/drape.tokyo

Для створення стильного офісного луку надягайте спідницю плісе, білий лонгслів, сірий піджак оверсайз і "мартінси". Доповніть образ невеликою сумкою в тон до взуття і стильним беретом.

Фото: pinterest.com

Для прогулянки з друзями виберіть образ, що складається із сірих джинсів з потертостями і нерівним краєм, однотонної водолазки, бежевого тренча і чорних "мартінсів". Доповніть стильний лук шкіряним беретом і маленькою сумочкою.

Фото: pinterest.com

Ще одне стильне поєднання на осінь - штани з еко-шкіри, чорна водолазка, масивна картата сорочка і грубі черевики на шнурівці. Доповніть образ кепкою і невеликим клатчем.

Фото: pinterest.com

Для розслабленого лука надягайте улюблені джинси, білу сорочку, а на верх - об'ємний светр із мохеру. Доповніть образ "мартінсами" і стильним клатчем.

Фото: pinterest.com

Для більш теплих днів підійде лук, що складається з блакитних джинсів, білої футболки, шкіряної куртки-косухи і грубих черевиків на масивній підошві. Доповніть образ стильним клатчем і вирушайте на прогулянку або побачення.

Фото: pinterest.com

Виявляється, з таким взуттям можна створити і стриманий офісний лук. Одягайте класичні брюки, білу блузу або лонгслів і тепле пальто. Доповніть образ "мартінсами" і шкіряною сумкою.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії

Як підготувати розсаду до пересадки у відкритий ґрунт: правила, яких варто дотримуватися

Як правильно підготувати місце на грядках перед висадкою розсади, а також коли пересаджувати теплолюбні та морозостійкі рослини  

Як правильно готувати класичну окрошку на сметані: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачну окрошку на сметані та воді, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких