Лайм

6 стильних ідей, як і з чим носити лофери цієї осені: луки на кожен день

З таким взуттям можна створити величезну кількість стильних образів

За вікном - середина вересня, і поки одні модниці насолоджуються останніми теплими днями, інші вже замислюються про те, в яких луках вони будуть зустрічати прохолодну осінь. І якщо ви вже пригледіли варіанти оверсайз-речей, які будуть незамінними в цьому сезоні, доповніть свої образи стильними туфлями-лоферами. theLime розбирався, з чим їх носити восени.

Лофери - це туфлі без шнурків, миски яких прикрашені піднесеним напівкруговим швом. Такою деталлю лофери нагадують мокасини, але на відміну від останніх у них є каблук. Існує кілька різновидів лоферів: пенні-лофери, лофери з пряжкою, з кисточками, з бахромою, бельгійські лофери, венеціанські лофери, сліпери. А останнім часом найпопулярнішими стали лофери на платформі та з грубою тракторною підошвою.

З чим же носити таке взуття? Виявляється, з лоферами поєднується величезна кількість речей: джинси, костюми, сукні, спідниці і навіть шорти.

Одне з найстильніших поєднань сезону - лофери і піджак оверсайз. Одягайте прямі штани або джинси, однотонний лонгслів, об'ємний піджак і стильні чорні лофери. Зазначимо, що носити їх можна як із шкарпетками контрастного кольору, так і без.

Фото: instagram.com/stilnodostupno

Ще один стильний варіант - бежеві лофери. Вони гармонійно поєднуватимуться як із двоколірною спідницею плісе і бежевою толстовкою, так і з класичними брюками і светром з анімалістичним принтом. Доповніть образ сумкою на ваш розсуд.

Фото: instagram.com/yana_govorit

Також лофери можна носити з міні-спідницями і тренчами. Одягайте однотонну водолазку, коротку спідницю, а доповнять образ лофери з шкарпетками, клатч і стильний тренч. У більш прохолодні дні тренч замініть утепленим пальтом.

Фото: instagram.com/stilnodostupno

Ще один варіант - лофери, укорочені джинси та різноманітні кардигани. Одягайте улюблені джинси, топ або водолазку, а зверху - кардиган на ґудзиках. Доповніть образ маленькою сумочкою і лоферами на масивній підошві.

Фото: instagram.com/stilnodostupno

Також з лоферами можна створити total black look. Наприклад, підберіть чорні штани або джинси з високою посадкою, кроп-топ і шкіряний тренч, який у більш теплі дні можна замінити піджаком. Доповніть образ невеликою сумкою контрастного кольору.

Фото: instagram.com/stilnodostupno

Ще один варіант - з широкими брюками. Це може бути як брючний костюм із піджаком, так і брюки зі светром або в'язаним жилетом. Доповніть лук сумкою-клатчем і непомітними аксесуарами.

Фото: instagram.com/stilnodostupno

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно