Лайм

11 ідей манікюру із золотом, які не виглядають чудернацьки: як не переборщити з трендом

Урізноманітніть свій образ сміливим дизайном

Осінь - не привід для смутку. А якщо погода за вікном зовсім не радує, саме час підняти собі настрій новим манікюром. І якщо ви вже робили в цьому сезоні манікюр у червоних відтінках, радимо також урізноманітнити його золотими елементами. theLime ділиться з вами сміливими ідеями такого дизайну.

Тим, хто любить мінімалістичний манікюр, радимо покрити нігті однотонним напівпрозорим лаком. Зверху нанести хаотичні мазки золотистим відтінком.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення МанікюрПедікюр Спб (@ponni_nails)

А якщо ви - любителька нюдового манікюру, зробіть на бежевому покритті ніжні відблиски іншим кольором, а також акценти за допомогою золотистої фольги.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Манікюр Салтівка (@sima_nails_art)

Також золотом можна розбавити дизайн "перепелине яйце", що вже встиг полюбитись багатьом. Покрийте нігті одним кольором, а зверху нанесіть чорні точки різних розмірів. Доповніть манікюр золотою фольгою.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Студія краси (@luckyyou_nails)

Класичний френч також можна урізноманітнити золотистими елементами. Наприклад, нанесіть на основну частину нігтя напівпрозорий лак з дрібними шимерними блискітками, а на кінчики - втірку з ефектом золота.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення МАНІКЮР Електрозаводська (@aloenail)

Якщо ви володарка довгих нігтів мигдалеподібної форми - покрийте їх ніжно-зеленим відтінком і доповніть золотистими лініями різної товщини та легкими мазками або ж стемпінгом.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Регіна Негматбековна (@ lapath_nozaken04)

Ще один варіант для довгих нігтів - з матовим топом. На частину з них нанесіть чорний лак, а на іншу - прозорий, а також зробіть кілька прямих ліній золотистим відтінком.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення МАНІКЮР Одеса педикюр (@ _anastasya.nails)

Цікавий дизайн можна зробити і на коротких нігтях. Візуально розділіть ніготь на дві частини - нижню покрийте насиченим темним відтінком, а верхню - залиште прозорою. А на місці їх стику зробіть мазки золотистим кольором.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Колесник Алёна (@ nails.nl.room)

Ще одне сміливе поєднання - червоний і золото. Покрийте основну частину нігтів яскраво-червоним відтінком, а один або два - лаком із золотими блискітками.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Маша- крутий майстер манікюру (@nail_g_f_mahych)

Гарно на нігтях виглядає дизайн із золотистою фольгою і стемпінгом - перенесенням на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету. Такий нейл-арт можна поєднувати з однотонним або різнобарвним манікюром.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення МанікюрГель-лак Київ (@ tetiana.nails.idea)

Продовжують залишатися у трендах анімалістичні принти. Наприклад, зробіть сміливий манікюр з імітацією плям леопарда, які можна урізноманітнити золотистими мазками.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення МАНІКЮРПЕДІКЮРМІКАШЕВІЧІ (@krukovich_nails)

Ще одне яскраве поєднання - покрийте нігті однотонним покриттям, наприклад, зеленим, а зверху нанесіть наклейки або стемпінг із квітковими та листяними візерунками. Доповніть дизайн яскравими золотистими мазками або фольгою.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Манікюр Педикюр Харків (@ tosya_nails1)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки 

Як зробити смачну паску швидко: найпростіший рецепт до свята

Як у домашніх умовах швидко приготувати смачну паску, щоб здивувати своїх близьких або порадувати друзів чи гостей на Великдень

Друге підживлення: чим полити часник, щоб отримати великі головки

Які добрива необхідно використовувати для першого та другого підживлення озимого часнику, як їх правильно приготувати, а також застосовувати