Лайм

Від червоного до бордового: 9 ідей манікюру в трендовій палітрі осені

Осінь – не привід відмовлятися від яскравих відтінків

На календарі - початок жовтня, а за вікном - золотиста осінь. І якщо ви вже робили манікюр з осінньою тематикою, радимо також урізноманітнити дизайн нігтів яскраво-червоними і бордовими відтінками. theLime ділиться з вами креативними ідеями.

Бордовий манікюр буде гарно виглядати як на коротких нігтях, так і на довгих. Якщо ви не любите нудне однотонне покриття, урізноманітніть його матовим топом і малюнками у вигляді геометричних фігур золотистого кольору.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Nadezda (@nadya_beautyone)

Яскраво-червоний колір добре поєднується з білим. Покрийте основну частину нігтів червоним відтінком, а один або два - білим. На білому тлі зробіть кілька мазків червоним, а перехід від одного кольору до іншого замаскуйте золотистими блискітками.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Єлизавета Корягіна (@elizkoriagina)

Ще один варіант - червоний манікюр із дрібними шимерними блискітками. Вони гарно виглядатимуть як на довгих нігтях мигдалеподібної форми, так і на коротких нігтях у формі м'якого квадрата.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Нарощування нігтів Павлодар (@ck_nails_pvl)

Ще одне стильне поєднання в манікюрі - червоний і чорний. Любителькам всього нестандартного радимо зробити незвичний френч. Покрийте нігті безбарвним лаком, а кінчик - червоним і чорним.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення МАНІКЮРКІЕВСОЛОМЕНКА (@ nails.galyuta)

Також можна зробити сучасний трендовий дизайн, поєднуючи однотонне матове покриття, французький манікюр і написи.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Манікюр ХАРКІВ Салтівці (@nails_lika_kharkov)

Тваринні принти, як і раніше, залишаються у трендах. На осінь можна зробити сміливий манікюр у червоному відтінку, а доповнити його дизайном з імітацією леопардового принта.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення KUSHNAREVAОБУЧЕНІЕ МАНІКЮР (@liliia_kushnareva_nail)

Ще одне стильне поєднання - матовий бордовий манікюр і листяні принти. Зробити такий дизайн можна вручну, розписавши ніготь, або ж за допомогою стемпінга - перенесення на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення КУРСИ РОЗПИСИ нігтів (@ zulfia.nail.art)

Також урізноманітнити однотонний манікюр можна наклейками з осінньою тематикою. Опале листя, пожовклі гілки і краплі дощу стануть родзинкою вашого образу.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення МАНІКЮР Дубівка (@oxana_crystalnail)

Також можна зробити оригінальний градієнтний манікюр - з розтяжкою кольору від одного нігтя до іншого. Використовуйте жовтий, помаранчевий, червоний і бордовий кольори, а доповнять такий дизайн листяні або квіткові візерунки.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Манікюр ЖітомірБогунія (@nail_katyasolopchyk)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки 

Як зробити смачну паску швидко: найпростіший рецепт до свята

Як у домашніх умовах швидко приготувати смачну паску, щоб здивувати своїх близьких або порадувати друзів чи гостей на Великдень

Друге підживлення: чим полити часник, щоб отримати великі головки

Які добрива необхідно використовувати для першого та другого підживлення озимого часнику, як їх правильно приготувати, а також застосовувати