Лайм

Як приготувати ароматні панкейки на кефірі: простий рецепт

Приготуйте легкий та поживний сніданок за 20 хвилин

Коли доводиться шукати ідеї для приготування сніданку, це саме час згадати про ароматні панкейки, які можна приправити медом, джемом, шоколадом, а також доповнити ягодами, горіхами та навіть фруктами. Згадуємо сьогодні рецепт повітряних млинців на кефірі - він не дуже відрізняється від рецепта з молоком, але точно зробить ваші панкейки особливо ніжними.

Щоб приготувати панкейки на кефірі, зберемо наступні продукти: кефір (300 мл), яйце куряче (2 шт), цукор (3 ст. ложки), сіль (1/4 ч. ложки), борошно (300 г), сода (1/2 ч. ложки), розпушувач тіста (2 ч. ложки), олія (1 ст. ложка).

Фото: Pixabay

Панкейки рецепт: як приготувати смачні млинці на кефірі

Просійте в миску борошно, додайте до неї соду, розпушувач, цукор та сіль. Ретельно все перемішайте. В окремій посудині збийте яйця з кефіром і олією. Змішайте рідку та суху маси, швидко і старанно перемішайте до отримання однорідної консистенції.

Розігрійте сковороду та викладіть на неї ложкою тісто, формуючи панкейки. Змащувати сковороду олією не варто. Випікайте млинці до появи пухирців.

Переверніть панкейки та обсмажуйте з іншого боку до появи рум'яності. Готові млинці можна прикрасити за смаком та подавати з чаєм або компотом.

  • Читайте також на theLime, як приготувати на сніданок хрусткі картопляні млинці з зеленню. Особливо смачною ця страва вийде зі свіжою сметаною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу

Як правильно садити картоплю під лопату: оптимальна глибина лунки

Якою має бути глибина траншей, в які висаджують картоплю навесні, коли проводити підгортання, а також як це правильно робити  

Лазанья – традиційна італійська страва: як її приготувати у домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати лазанью з м'ясним фаршем та соусом бешамель, щоб урізноманітнити звичне меню своєї родини