Лайм

Як вирізати гарбуз на Хелловін: 7 креативних ідей ліхтарика до свята

Такий світильник прикрасить ваш будинок чи офіс

У ніч із 31 жовтня на 1 листопада у багатьох країнах світу святкують Хелловін. Люди влаштовують галасливі костюмовані вечірки, підбирають образи та доповнюють їх сміливим макіяжем, а також прикрашають свої будинки тематичним декором. Головним символом свята є світильник Джека, який роблять із гарбуза, - за давніми повір'ями вважається, що він відлякує злих духів. theLime вирішив зробити для вас добірку з оригінальними варіантами, як вирізати такий ліхтарик.

Щоб зробити його, необхідно придбати гарбуз та дуже гострий ніж. Спочатку підберіть в інтернеті трафарет, що сподобався, його можна роздрукувати і за допомогою маркера перенести малюнок на гарбуз. Потім акуратно зріжте верхівку і вичистіть всю м'якоть і насіння, а потім починайте творити. Після того, як гарбуз буде готовий, усередину поставте невелику свічку, а зверху накрийте верхівкою.

Найпоширеніший варіант світильника Джека - зі злим оскалом і трикутними очима. Можна вирізати кілька гарбузів у такому стилі або тільки один, а інші урізноманітнити силуетами кажанів, котів тощо.

Фото: instagram.com/tykva_na_halloween

Також можна вирізати ліхтарик із переляканим виразом обличчя, а зверху на нього прикріпити маленьких павучків.

Фото: instagram.com/tykva_na_halloween

Якщо ви не бажаєте бачити в будинку лякаючі та жахливі елементи декору, виріжте в гарбузі листяні або квіткові візерунки.

Фото: instagram.com/polka.kz

Ще один варіант - на гарбузі можна зобразити силуети сов або інших птахів, тварин або казкових героїв. Така тематика актуальна, якщо на Хелловін до вас прийдуть діти.

Фото: instagram.com/polka.kz

Також можна просто вирізати обличчя монстра з безліччю очей або із витріщеними очима – у цьому випадку їх можна прикріпити на спеціальні дерев'яні шпажки.

Фото: instagram.com/polka.kz

А якщо вам складно зробити такий світильник з гарбуза (немає відповідного ножа чи банально – немає часу), беріть маркери та малюйте смішні, сумні, злі чи добрі обличчя на них.

Фото: instagram.com/polka.kz

Ще одна ідея - вона підійде більше для пар або сімей - вирізати в маленьких гарбузах серця і прикрасити такими романтичними світильниками будинок.

Фото: instagram.com/polka.kz

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво