Лайм

Масивна підошва і контрасти: 10 модних моделей взуття на цю зиму

Не бійтеся експериментувати

Напередодні зими необхідно ретельно продумати нові луки. І якщо ви підібрали варіанти верхнього одягу, наприклад, пальто-бушлат або подовжений пуховик, урізноманітніть свої образи новою парою взуття. TheLime розбирався, які моделі підібрати на зимовий сезон.

У гардеробі кожної модниці має бути пара масивних черевиків на шнурівці - зараз така модель на піку популярності. Ви можете вибрати як практичний чорний колір, так і урізноманітнити гардероб бежевими або навіть білими черевиками. Носити їх можна як із джинсами та брюками, так і зі спідницями та сукнями. Зверху накиньте коротку дублянку, а доповнить образ маленька сумка.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюджень Взуття Shoes (@m_v_shoes)

Ще один тренд – взуття на платформі. Виберіть одну або кілька пар для створення образів у стилі casual. Одягайте улюблені джинси-палаццо, бежеву водолазку та стильну пару білих черевиків на платформі. Доповніть лук коротким світлим пуховиком і невеликим рюкзаком.

Також популярна модель з квадратним носком, яка вже знайома багатьом модницям, оскільки була на піку у 90-х. Щоб урізноманітнити діловий образ, пригляньте пару з комбінованої шкіри, наприклад, із поєднанням лілового кольору та чорного. Носити таке взуття можна як із костюмами в офіс, так і з джинсами. Доповнять образ тепле пальто та шкіряна сумка.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень ВЗУТТЯ Шкіра Замша (@shoes_shpilki)

Ще один варіант на зиму – високі челсі. З таким взуттям гарно поєднуватимуться як сукні та спідниці, так і джинси та штани. Доповніть образ подовженим пуховиком та аксесуарами.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюджень Взуття Shoes (@m_v_shoes)

Утеплені кеди та кросівки – ще один маст-хев для модниць, які надають перевагу комфорту. У них можна вирушити на прогулянку в парк або на шопінг. Доповніть лук теплим светром, джинсами-варенками і коротким пуховиком.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюджень Взуття Shoes (@m_v_shoes)

Для створення романтичних луків пригляньте пару чобітків з гострим носком і каблуком-"чарочкою". Такі чоботи-труби добре поєднуються з різними сукнями, спідницями та блузками. А якщо ви хочете створити нестандартний лук, одягайте їх із короткими шортами та довгим пальтом.


Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг та взуття Україна (@tvoi_shopping.ua)

Ще один варіант – ботфорти. На зиму можна купити чоботи на масивній підошві нестандартного білого кольору. Одягайте їх із трикотажними сукнями, а доповнять лук маленька сумка через плече, пальто та теплий головний убір.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ОДЯГ ВЗУТТЯ АКСЕСУАРИ (@krasotka.bar)

Ще один стильний варіант – черевики на масивній підошві із декором у вигляді ланцюгів. З таким взуттям можна створити стильні casual-луки, одягнувши однотонну водолазку, прямі джинси та куртку з еко-шкіри.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюджень Взуття Shoes (@m_v_shoes)

Якщо у вас є свій автомобіль, незамінною парою взимку стануть високі замшеві лофери, утеплені хутром. Одягайте їх зі світлими джинсами та шубою-тедді зі штучного хутра.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюджень Espacio ShoesBags (@espacio.ua)

Незважаючи на те, що уггі вже вийшли з моди, чимало модниць досі вважають за краще мати одну або кілька пар такого взуття у своєму гардеробі. В них дуже тепло взимку, а також комфортно. Тому, якщо ви плануєте багато гуляти в зимовий час, пригляньте темно-сірі уггі з декоративними ланцюгами. Одягайте їх із джинсами, подовженим пуховиком, а також не забудьте взяти теплі рукавиці та шапку.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Взуття Shoe (@m_v_shoes)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як збільшити розмір головок часнику за допомогою простого підживлення у червні

Щоб покращити врожай часнику та збільшити розмір його головок, слід провести підживлення калієм – відео, як удобрювати часник у червні

Гуакамоле – ідеальний сніданок: рецепт, для якого не потрібно світло

Як у домашніх умовах приготувати гуакамоле з авокадо на сніданок, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї під час вимкнення світла 

Знайдіть час: 3 знаки Зодіаку, які відчайдушно потребують літньої відпустки

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким потрібна відпустка - у списку опинилися Телець, Діва і Риби - фахівці пояснили причину