Лайм

Як вибрати пальто-бушлат і які фасони будуть у моді взимку

У такому пальті ви точно будете помітні у натовпі

Попереду – останній та найхолодніший місяць осені, а також довга зима. Це означає лише одне - настав час утеплюватися і підбирати варіанти верхнього одягу. І якщо ви вже приглянули пуховик на цей сезон, радимо також звернути увагу на пальто-бушлат. TheLime розбирався, що це таке і з чим його поєднувати.

Пальто-бушлат – це верхній одяг прямого крою з круглими гудзиками (найчастіше 6 або 8 штук) та широкими лацканами. Спочатку таке пальто було частиною уніформи військово-морського флоту Великобританії, але потім перекочувало в колекції будинків моди. На сьогоднішній день з ним можна скласти багато цікавих образів.

Для повсякденних луків оберіть бежеве пальто-бушлат із вовни. Воно зігріє вас навіть у найхолодніший осінній день до перших морозів. Носити його можна з білою блузою та ультрамодними брюками-палаццо. Доповніть образ капелюхом з полями та ботильйонами на високих підборах.

Переглянути цей допис до Instagram

GRUSHA Дизайнерський одяг (@grusha.rus)

Для образу в стилі casual підберіть чорне укорочене пальто-бушлат. Під нього надягайте білий лонгслів, блакитні джинси та високі чоботи. Доповніть лук місткою шкіряною сумкою.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень ITS MY SHOPОДЯГ (@itsmyshopvl_official)

Якщо ви хочете виділитися із сірого натовпу, пригляньте пальто-бушлат у бузково-жовту клітинку. Надягайте його з яскравими брюками в тон до клітинки, однотонним светром і коричневими ботильйонами із замші. Доповніть лук шовковою хусткою та маленьким клатчем.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень LittleDrama Сукні та костюми (@littledrama.ru)

Для прохолодних днів підійде образ, що складається із теплого светра з високим горлом, спідниці максі та пальта-бушлату пісочного відтінку. Доповніть лук беретом, рукавичками та шкіряною сумкою.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення pompaоskol (@pompa_oskol)

Ще один варіант – синє пальто-бушлат у стилі мілітарі з контрастним оздобленням. Носити його можна з картатою сорочкою та джинсами-кюлотами. Доповніть лук зручним взуттям та сумочкою-клатчем.

Переглянути цей допис до Instagram

Запис, поширення Zastilem модний look (@zastilem)

Також пальто-бушлат можна носити із сукнями, наприклад, із сукнею у стилі ретро. Доповніть образ замшевими ботильйонами, непомітними аксесуарами та невеликою сумочкою.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень LittleDrama Сукні та костюми (@littledrama.ru)

А для більш прохолодних днів підберіть подовжене пальто-бушлат у клітинку. Надягайте його зі штанами з еко-шкіри та однотонною водолазкою. Доповніть лук грубими черевиками та шкіряною сумкою.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий діловий одяг (@style_kano)

  • Раніше ми розповіли, з чим носити кейп і які моделі накидок будуть модними цієї зими.
  • Читайте також на theLime, як вибрати тепле пальто на осінньо-зимовий сезон.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору