Лайм

Як вибрати теплий светр і які моделі будуть у моді цієї зими

Зверніть увагу на яскраві відтінки та оригінальні принти

Все менше часу залишається до зими, а це означає, що треба оновлювати свій гардероб. І якщо ви вже знаєте, як вибрати пальто-бушлат на цей сезону, саме час приглянути декілька моделей светрів, з якими можна скласти різні образи. theLime вирішив створити для вас добірку з найактуальнішими фасонами.

Під час вибору светра обов'язково дивимося на його склад – якісний виріб має бути виготовлений як мінімум на 50-70% з вовни. Тоді він буде досить теплим і не покриватиметься кавтунцями у процесі носки. Наприклад, для повсякденних луків підійде светр вільного крою яскраво-зеленого кольору. Носити його можна зі спідницею-міді та високими чоботами, поверх нього накинути тепле пальто, а доповнити образ – сумкою через плече.

Також при виборі виробу враховуйте його довжину: короткий светр підійде дівчатам з невисоким ростом, а ось володаркам досить пишних форм слід звернути увагу на видовжені моделі. Наприклад, доповніть білим светром-водолазкою в рубчик оригінальний лук, що складається із картатих шортів, піджака з комбінованої тканини та ботфортів.

Якщо ви шукаєте нестандартну модель светра, зверніть увагу на фасон з ажурним візерунком "павутинка". Таким светром можна в холодну пору року доповнити коктейльну сукню. Ще один варіант - надягайте улюблені джинси, топ і светр, а доповнять лук грубі черевики та невелика сумка-клатч.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Вікторія (@varmostudio.store)

Також на зиму можна приглянути різноманітні светри-туніки. Носити їх можна як самостійно з високими чоботями, так і з лосинами та легінсами. Актуальною на сьогоднішній день є "стара" модель із рваним краєм і дірками в ультрамодному кольорі електрик. Такий лук доповніть біжутерією у вигляді масивних ланцюгів, ботфортами та невеликим рюкзаком.

Якщо у вас у гардеробі багато однотонних светрів та водолазок, розбавте його річчю з оригінальним принтом, наприклад із зображенням динозаврів. Доповніть образ світлими легінсами та чоботами, а також клатчем та шкіряною курткою оверсайз.


Переглянути цей допис до Instagram

Брендовий одяг (@dafem.e)

Для офісних луків пригляньте однотонний светр із горизонтальними смугами контрастного кольору. Одягайте під нього класичні чорні штани, зручні ботильйони та тепле пальто. Доповніть образ сумочкою через плече.


Переглянути цей допис до Instagram

Розклад ZARA MASSIMO MANGO OYSHO HM (@brend__us)

А для прохолодних днів підберіть подовжений оверсайз-светр з високим горлом. Носити його можна як із джинсами та шкіряними лосинами, так і зі шовковими сукнями та спідницями максі. Доповнять лук грубі черевики на шнурівці.


Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення La Сoccinelle (@lacoccinelle_ua)

Ще один варіант для тих, хто хоче виділитися із сірої маси, - светр із тваринним принтом. Одягайте улюблені джинси-варенки і светр зі смугами, що імітують шерсть зебри. Доповніть лук контрастною сумкою та чорними черевиками на масивній підошві, а також теплим пуховиком.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень ЖІНОЧИЙ ОДЯГ Взуття (@fashion_shop_tanya)

  • Раніше ми розповіли, як вибрати теплий спортивний костюм та які моделі у трендах листопада.
  • Читайте також на theLime, з чим носити кейп і які моделі накидок будуть модними цієї зими.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору