Лайм

Як приготувати салат Шуба з червоною рибою: простий рецепт на Новий рік

Оригінальна версія класичного салату

Оселедець під шубою - одна з найпопулярніших страв святкового столу. Якщо ви хочете урізноманітнити меню на Новий рік-2022, але не готові відмовлятися від класичних салатів, спробуйте приготувати їх із новими інгредієнтами. Раніше ми поділилися з вами рецептом Шуби по-новому, а тепер пропонуємо смачний варіант салату з червоною рибою.

Для приготування Шуби з червоною рибою візьміть такі інгредієнти: червона риба (підійде форель, сьомга, лосось) – 250 г, буряк – 3 шт., морква – 2 шт., картопля – 2 шт., яйця курячі – 4 шт., цибуля ріпчастий – 1 шт., майонез – 100 г.

Фото: Pinterest

Як готувати салат Шуба з червоною рибою:

1. Відваріть буряк, моркву та картоплю, охолодіть та очистіть від шкірки. Натріть все на великій тертці, розкладіть в окремі ємності та змішайте з невеликою кількістю майонезу.

2. Зваріть яйця круто та очистіть від шкаралупи. Розділіть білки та жовтки. Білки натріть на дрібній тертці та змішайте з майонезом.

3. Наріжте рибу невеликими шматочками, дрібно наріжте цибулю і змішайте.

4. Салат шуба викладається на тарілку шарами. Для цього зручно використовувати спеціальне кільце для формування салату, але можна обійтися без нього.

5. Першим шаром шуби буде червона риба з цибулею, яку слід промазати яєчно-майонезною сумішшю. Другим – морква, третім – картопля, чотирьом – буряк. Злегка утрамбуйте та розрівняйте шари, щоб вони органічно переходили один в одного.

Зверху салат можна прикрасити тертим жовтком, свіжою зеленню або красиво згорнутим шматочком червоної риби.

  • Для новорічних салатів чудово підійде домашній майонез за рецептом судді кулінарного шоу МастерШеф. Для його приготування вам знадобиться блендер.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно садити картоплю під лопату: оптимальна глибина лунки

Якою має бути глибина траншей, в які висаджують картоплю навесні, коли проводити підгортання, а також як це правильно робити  

Лазанья – традиційна італійська страва: як її приготувати у домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати лазанью з м'ясним фаршем та соусом бешамель, щоб урізноманітнити звичне меню своєї родини

Дбайливі і надійні: які знаки Зодіаку вважають найкращими братами та сестрами

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, з яких виходять найкращі брати і сестри – Рак, Телець, Риби, Лев