Оселедець під шубою - одна з найпопулярніших страв святкового столу. Якщо ви хочете урізноманітнити меню на Новий рік-2022, але не готові відмовлятися від класичних салатів, спробуйте приготувати їх із новими інгредієнтами. Раніше ми поділилися з вами рецептом Шуби по-новому, а тепер пропонуємо смачний варіант салату з червоною рибою.
Для приготування Шуби з червоною рибою візьміть такі інгредієнти: червона риба (підійде форель, сьомга, лосось) – 250 г, буряк – 3 шт., морква – 2 шт., картопля – 2 шт., яйця курячі – 4 шт., цибуля ріпчастий – 1 шт., майонез – 100 г.
Як готувати салат Шуба з червоною рибою:
1. Відваріть буряк, моркву та картоплю, охолодіть та очистіть від шкірки. Натріть все на великій тертці, розкладіть в окремі ємності та змішайте з невеликою кількістю майонезу.
2. Зваріть яйця круто та очистіть від шкаралупи. Розділіть білки та жовтки. Білки натріть на дрібній тертці та змішайте з майонезом.
3. Наріжте рибу невеликими шматочками, дрібно наріжте цибулю і змішайте.
4. Салат шуба викладається на тарілку шарами. Для цього зручно використовувати спеціальне кільце для формування салату, але можна обійтися без нього.
5. Першим шаром шуби буде червона риба з цибулею, яку слід промазати яєчно-майонезною сумішшю. Другим – морква, третім – картопля, чотирьом – буряк. Злегка утрамбуйте та розрівняйте шари, щоб вони органічно переходили один в одного.
Зверху салат можна прикрасити тертим жовтком, свіжою зеленню або красиво згорнутим шматочком червоної риби.
- Для новорічних салатів чудово підійде домашній майонез за рецептом судді кулінарного шоу МастерШеф. Для його приготування вам знадобиться блендер.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.