Лайм

Як приготувати домашній майонез для салатів на Новий рік: рецепт у блендері

Перевірений рецепт від судді "МастерШеф"

Майонез – популярна заправка для салатів, без яких важко уявити новорічний стіл. Якщо ви вирішили приготувати Шубу по-новому, то без цього соусу вам не обійтися. Пропонуємо простий рецепт майонезу від Ектора Хіменеса-Браво, для приготування якого знадобиться блендер.

Щоб приготувати домашній майонез, підготуйте наступні інгредієнти: яйце (1 шт.), порошок гірчиці (1 ч.л.), рафінована олія (150 мл), оливкова олія (50 мл), сік одного лимона, кайєнський перець (1 г ), цукор (1 ч.л.), сіль (1 ч.л.).

Фото: pixabay.com

У чашу блендера розбийте яйце кімнатної температури, додайте сіль, гірчицю, кайенський перець, цукор, а зверху влийте оливкову олію. Вставте насадку для збивання в ємність з інгредієнтами, щоб упиралася в дно чаші. Збивайте до того моменту, як маса почне густіти.

Не виключаючи блендер, влийте половину об'єму рослинної олії та продовжуйте збивати. Потім додайте лимонний сік і олію, що залишилося тонким струмком. Збийте ще кілька секунд і вимикайте. Повинен вийти густий соус.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні