Майонез – популярна заправка для салатів, без яких важко уявити новорічний стіл. Якщо ви вирішили приготувати Шубу по-новому, то без цього соусу вам не обійтися. Пропонуємо простий рецепт майонезу від Ектора Хіменеса-Браво, для приготування якого знадобиться блендер.
Щоб приготувати домашній майонез, підготуйте наступні інгредієнти: яйце (1 шт.), порошок гірчиці (1 ч.л.), рафінована олія (150 мл), оливкова олія (50 мл), сік одного лимона, кайєнський перець (1 г ), цукор (1 ч.л.), сіль (1 ч.л.).
У чашу блендера розбийте яйце кімнатної температури, додайте сіль, гірчицю, кайенський перець, цукор, а зверху влийте оливкову олію. Вставте насадку для збивання в ємність з інгредієнтами, щоб упиралася в дно чаші. Збивайте до того моменту, як маса почне густіти.
Не виключаючи блендер, влийте половину об'єму рослинної олії та продовжуйте збивати. Потім додайте лимонний сік і олію, що залишилося тонким струмком. Збийте ще кілька секунд і вимикайте. Повинен вийти густий соус.
- Раніше ми розповідали, як приготувати соковиті курячі відбивні із сиром. Така страва стане чудовим варіантом для святкового столу.
- Читайте також на theLime рецепт ніжного печінкового торта зі сметанним кремом, від якого ваші гості будуть божеволіти.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.