Лайм

Як приготувати салат Шуба по-новому і здивувати гостей на Новий рік: смачний рецепт

Приготуйте звичний салат у новому вигляді

Вже котрий рік салат Шуба є незмінним атрибутом Нового року та традиційною стравою на святковому столі. Однак подавати класику у звичному виконанні вже не цікаво, тому господині починають шукати рецепт оригінального оселедця під шубою. Руслан Сенічкін пропонує приготувати улюблений багатьма салат по-новому.

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти : буряк – 1 шт., картопля – 3 шт., морква – 2 шт., цибуля – 1 шт., цукор – 30 г, оселедець – 100 г, бальзамічний оцет – 100 мл., домашній майонез - 70 г, спеції за смаком.

Фото: Кадр із відео

Для початку візьміть сотейник, поставте на плиту і помістіть в нього бальзамічний оцет та цукор. Доведіть до кипіння і уварюйте до загусання.

Овочі запікайте в духовці, очистіть і натріть на дрібній тертці. Наріжте дрібно цибулю і залийте окропом на кілька хвилин, щоб пішла непотрібна гіркота. Оселедець розберіть на філе, видаліть кісточки і наріжте дрібним кубиком.

Зберіть салат. Візьміть невелику глибоку піалу і встеліть її харчовою плівкою. Перший шар – буряк, другий – морква, третій – картопля, четвертий – цибуля, п'ятий – оселедець. Усі шари змащуйте майонезом та бальзамічною сумішшю.

Поставте готову "пасочку" в холодильник, щоб вона трохи підмерзла. Потім дістаньте салат із плівки і акуратно викладіть на гарну тарілку. Натріть варені яйця та розмістіть поруч із Шубою.

  • Читайте також на theLime, як приготувати класичний салат Олів'є, який також асоціюється з Новим роком. Цей рецепт оцінять навіть гурмани.
  • Також ми ділилися рецептом домашнього майонезу без консервантів та жирів. Цей соус підійде для багатьох салатів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чим підживити стару полуницю, яка багато років росте на одному місці

Які добрива можна використовувати, щоб підгодувати грядку з полуницею, яка плодоносить багато років на тому самому місці 

Нестандартний рецепт: як приготувати салат з крабовими паличками та червоноголовою капустою

Як у домашніх умовах приготувати салат з червонокачанною капустою, кукурудзою і крабовими паличками, щоб урізноманітнити меню своєї родини 

Справи покращаться: астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким пощастить до кінця квітня

Гороскоп на квітень - до кінця місяця астрологи пророкують успіх, любов і покращення фінансів трьом знакам Зодіаку