Лайм

Як прикрасити ялинку своїми руками: 15 креативних іграшок із підручних засобів

До цього захоплюючого процесу можна залучити і дітей

Не за горами улюблене свято всіх дітей та дорослих – Новий рік, до якого багато хто починає готуватися заздалегідь. І якщо ви вже знаєте прості лайфхаки, як гарно запакувати подарунки, радимо також зробити креативні новорічні іграшки з підручних засобів, які є вдома у кожного. theLime ділиться з вами ненудними ідеями.

Для того, щоб оригінально прикрасити ялинку, необов'язково купувати дорогі іграшки в магазині, достатньо проявити фантазію та зробити їх із підручних засобів. Наприклад, вирушайте до найближчого лісу чи парку, назбирайте шишок та жолудів, також для таких композицій підійдуть різні види горіхів. Їх можна покрити блискітками і підвісити на ялинку як декор.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - зробити ялинкову іграшку з ниток або мотузки. Для цього виріжте з картону силует зірки, серця чи будь-якої іншої геометричної фігури. Потім щільно обмотайте її нитками та закріпіть - іграшку можна вішати на ялинку.

Фото: pinterest.com

Якщо у вас залишилися різні намистини, бісер та стеклярус, можна зробити ялинкові прикраси з них. Наприклад, сніжинки, сніговики або будь-які варіанти декору на ваш смак. Це можуть бути як однотонні, так і різнокольорові вироби.

Фото: pinterest.com

Також оригінально виглядатиме ялинка із прикрасами у вигляді написів. Для цього візьміть пергаментний папір або різнокольоровий картон та напишіть різні мрії та побажання на наступний рік. Доповніть такий декор гірляндою.

Фото: pinterest.com

Напевно, кожен із нас у дитинстві їв із ялинки мандарини та цукерки, розвішані мамою чи бабусею, тому, якщо ви хочете відродити цю традицію, прикрасьте її цитрусовими. Можна підвісити цілі плоди або очистити їх шкірки і з них вирізати за допомогою форм різні фігури.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант із цитрусовими – заздалегідь зробити з них великі цукати та підвісити їх на ялинку. Такий декор точно виділятиметься та привертатиме увагу оточуючих.

Фото: pinterest.com

Також можна поекспериментувати та зробити різні прикраси з паперу у вигляді сніжинок. Такі варіанти можна приглянути в інтернеті та поекспериментувати вдома.

Фото: pinterest.com

Ще один креативний варіант – ялинка, оздоблена старими фотографіями. Заздалегідь підберіть знімки, оригінально підпишіть їх або задекоруйте, а в новорічну ніч можна розглядати їх і ділитися враженнями.

Фото: pinterest.com

Якщо ви любите робити щось своїми руками, зробіть оригамі зі старих нотних зошитів або газет. Такі іграшки можна повісити на ялинку або прикрасити будинок.

Фото: pinterest.com

Якщо ви любите шити та вишивати, змайструйте з фетру різні об'ємні іграшки на ялинку. У мережі можна знайти багато цікавих ідей, як їх зробити.

Фото: pinterest.com

Також можна поекспериментувати та склеїти кілька паличок кориці. Така іграшка приваблюватиме не лише своїм виглядом, а й ароматом.

Фото: pinterest.com

А якщо включити фантазію, можна з паличок кориці, зелені, намистин та бісеру, а також клею змайструвати різні поробки, наприклад, у вигляді ялинки.

Фото: pinterest.com

Ще один нестандартний варіант – іграшка із макаронів. Візьміть невеликий аркуш картону, виріжте з нього силует, наприклад, ялинки, і наклейте спагетті, пасту або ріжки. Потім розмалюйте їх на власний розсуд.

Фото: pinterest.com

Ще один оригінальний варіант – із дроту. Ви можете змайструвати з нього різні іграшки, а також прикрасити їх бісером або великими бусинами.

Фото: pinterest.com

Найсмачніша ідея – прикрасити ялинку імбирними пряниками. Для цього їх необхідно заздалегідь спекти, покрити різнокольоровою глазур'ю та повісити на ялинку.

Фото: pinterest.com

  • Раніше ми розповіли, як приготувати салат Шуба по-новому та здивувати гостей на Новий рік.
  • Читайте також на theLime, як приготувати імбирні пряники до свят.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Їхні звички відштовхують: які знаки Зодіаку найбільше дратують оточуючих

Астрологи назвали знаки Зодіака, які найбільше дратують інших через свої звички - у списку опинилися Раки, Водолії та Близнюки

На сонці чи в тіні: де краще садити баклажани, щоб мати великий врожай

Як правильно визначити оптимальне місце для висадки баклажанів на городі, в чому переваги та ризики вирощування в тіні та на сонці

Як приготувати млинці з м'ясною начинкою і соусом бешамель: простий рецепт

Млинці з м'ясною начинкою, запечені в духовці під соусом бешамель - смачна та ситна страва для всієї родини