Лайм

У чому зустріти Новий рік: улюблені кольори та відтінки Водяного тигра

Краще за все подумати про вбрання заздалегідь

Трохи більше місяця залишається до святкування нового 2022 року, символом якого буде Тигр. Саме тому чимало модниць вже почали продумувати святкові вбрання для того, щоб сяяти на вечірках та корпоративах. theLime вирішив розповісти вам докладніше, якій колірній гамі віддати перевагу, щоб привернути до себе символ року.

Як відомо, згідно зі східним (китайським) календарем, 2022 рік – це рік чорного водяного (блакитного) Тигра.

Фото: pinterest.com

Головною стихією року є вода, тому астрологи радять зустрічати 2022 рік у нарядах з відтінками синього, який до того ж зараз на піку популярності. Це можуть бути бірюзовий, електрик, блакитний, блакитний, смарагдовий та інші кольори.

Водночас колірна відповідність 2022 року – чорна гама. Тому сукні або комплект зі спідниці та блузи у чорному, білому та сірому кольорах також не втратять своєї актуальності.

Тигри мешкають у тропічних лісах, бамбукових хащах, сухих саванах, напівпустелях та тайзі, тому всі відтінки коричневого, зеленого та бежевого також актуальні у новорічну ніч. Жовтий та медовий відтінки нагадуватимуть про його зв'язок із природою, кремовий та жовто-оранжевий допоможуть домогтися прихильності символу року, а коричневий – подарує відчуття безпеки.

Фото: pinterest.com

Якщо ви не любите стандартні кольори, оберіть оливковий або нефритовий відтінок. А для романтичних панянок радимо приглянути вбрання ніжно-рожевого кольору.

Актуальними у новорічну ніч залишаються сукні та аксесуари сріблястого та золотистого відтінків. Ці металізовані кольори стали трендом у колекціях 2021/2022 багатьох дизайнерів, і як ніколи доречні на святі.

Також не забуваємо про тваринний або, як його ще називають анімалістичний принт. Однак краще підібрати окремі аксесуари зі смужками, а не повністю весь лук.

Тигр любить все натуральне, тому категорично заборонено для новорічної ночі підбирати вбрання у неонових відтінках та із синтетичних тканин. Також цьому представнику котячих навряд чи сподобається фіолетовий колір. Обережно слід бути з насиченим червоним відтінком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Світлого Великодня: найщиріші привітання зі святом своїми словами

Як красиво привітати рідних та близьких з Великоднем 5 травня – привітання своїми словами, які можна надіслати в смс

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою