Лайм

Готуємо на Новий рік ніжний салат із червоною рибою: простий рецепт

Порадуйте гостей легкою та святковою стравою

До Нового року залишилося менше місяця, і господині починають складати святкове меню, ключове місце в якому займають салати. Ми вирішили спростити це завдання і підібрали чудовий рецепт, де головний інгредієнт - червона риба. З цим продуктом можна приготувати й традиційну Шубу, й легкий листовий салат.

Салат з рибою - як приготувати смачну страву до Нового року

Інгредієнти: сьомга копчена (150 г), огірок свіжий (1 шт.), помідори черрі (6 шт.), листя салату (100 г), каперси (30 г), цибуля червона (1 шт.), олія оливкова (3 ст.л.), сіль та перець (за смаком).

Фото: Pixabay

Спосіб приготування:

Овочі та зелень промийте та обсушіть паперовим рушником. Огірок невеликого розміру наріжте півкільцями, помідори черрі – на половинки. Цибулю дрібно порубайте, салат нарвіть руками. Червону рибу наріжте пластинами.

Зберіть салат. На тарілку викладіть листя салату, цибулю, огірки, помідори та каперси. Зверху покладіть скибочки лосося. Посоліть, поперчіть і полийте оливковою олією. Прикрасьте свіжим кропом. Все, салат на Новий рік готовий.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні