До Нового року залишилося менше місяця, і господині починають складати святкове меню, ключове місце в якому займають салати. Ми вирішили спростити це завдання і підібрали чудовий рецепт, де головний інгредієнт - червона риба. З цим продуктом можна приготувати й традиційну Шубу, й легкий листовий салат.

Салат з рибою - як приготувати смачну страву до Нового року

Інгредієнти: сьомга копчена (150 г), огірок свіжий (1 шт.), помідори черрі (6 шт.), листя салату (100 г), каперси (30 г), цибуля червона (1 шт.), олія оливкова (3 ст.л.), сіль та перець (за смаком).

Фото: Pixabay

Спосіб приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Овочі та зелень промийте та обсушіть паперовим рушником. Огірок невеликого розміру наріжте півкільцями, помідори черрі – на половинки. Цибулю дрібно порубайте, салат нарвіть руками. Червону рибу наріжте пластинами.

Зберіть салат. На тарілку викладіть листя салату, цибулю, огірки, помідори та каперси. Зверху покладіть скибочки лосося. Посоліть, поперчіть і полийте оливковою олією. Прикрасьте свіжим кропом. Все, салат на Новий рік готовий.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.