Лайм

11 подарунків на День святого Миколая: чим привітати рідних та близьких

Здивуйте рідних приємною дрібницею

19 грудня відзначають День святого Миколая, який вважається покровителем дітей, сиріт та подорожуючих. Існує традиція – вночі напередодні свята залишати подарунки своїм рідним та близьким у найнепередбачуваніших місцях: під подушкою, у тапочках, під ліжком або у спеціальних шкарпетках, розвішаних біля каміна. theLime ділиться з вами ідеями, чим можна порадувати в цей день як дітей, так і дорослих.

Солодощі

Традиційно цього дня дарують солодощі та маленькі презенти. Тому навіть улюблена плитка шоколаду чи коробочка зефіру буде приємним бонусом як для дитини, так і для дорослого члена сім'ї. А якщо ви - досвідчена господиня, порадуйте сім'ю імбирними пряниками.

Фото: pixabay.com

Іграшки

Звичайно, кожна дитина чекає на День святого Миколая нову іграшку. У сучасних магазинах – величезний вибір товарів, тому важливо орієнтуватися на вік та захоплення дитини на даний момент. Якщо ваші діти вже виросли, то альтернатива іграшкам – нові книги.

Фото: pixabay.com

Фітнес-браслет

Батькам або старшим дітям можна подарувати фітнес-браслет. Це гаджет, який показує кількість пройдених кроків, спалені калорії, час, вимірює пульс. Такий подарунок стане символом піклування про здоров'я близьких.

Фото: pixabay.com

Парфуми

Коханій дівчині або хлопцю пригляньте на подарунок парфум або туалетну воду. Якщо ви не впевнені, що підберете аромат, який сподобається, поцікавтеся у друзів чи родичів.

Фото: pixabay.com

Косметика

Ще один безпрограшний варіант подарунку для дівчини, дружини, сестри чи мами – косметика та аксесуари до неї. Можна подарувати якийсь один засіб або цілий набір, красиво запакувавши його в крафтовий папір. Хлопцеві, чоловікові, братові чи батькові презентуйте набір із різних лосьйонів, пінок та інших засобів для обличчя.

Фото: pixabay.com

Адвент-календар

Адвент-календар - це календар, за яким відраховують час до свята. Він може бути представлений у вигляді листівки, картонної коробки або дерев'яного будиночка з вікнами, на яких зазначені дати. Адвент-календар відповідає за створення передсвяткової атмосфери в будинку та перетворює підготовку до свята на цікавий квест. Його можна купити (наприклад, бьюті адвент-календар) або зробити самостійно для дитини у вигляді конвертів із завданнями, за які можна отримати солодощі.

Фото: pinterest.com

Сертифікат

Якщо вам подобаються всі перераховані вище варіанти, але ви практично нічого не знаєте про свою дівчину або хлопця, відмінним варіантом стане сертифікат в магазин косметики, побутової техніки, в салон краси, на сеанс масажу або манікюру. Також можна подарувати сертифікат-враження, наприклад стрибок з парашутом або політ на повітряній кулі.

Фото: pixabay.com

Аксесуари

Якщо ви хочете порадувати свою маму або бабусю, чудовим подарунком стане парасолька, шарф, палантин, хустка, набір, що складається з шапки та рукавиць, або ж нова сумка. Представникам чоловічої статі можна порадувати стильні окуляри, пояс для штанів, запонки, новий кейс для телефону тощо.

Фото: pinterest.com

Біжутерія

На День святого Миколая важлива увага, а не цінність та вартість подарунка. Тому маленький кулон із улюбленою твариною або срібний браслет із гравіюванням стануть гарними варіантами для коханої.

Фото: pixabay.com

Піднос-органайзер

Для бойфренда, чоловіка, тата чи діда гарним подарунком стане оригінальний піднос-органайзер для пива чи вина, снеків та нарізки. Також на ньому можна зробити гравіювання з ім'ям або прізвиськом, що зробить подарунок ще більш особливим.

Фото: pinterest.com

Домашні дрібниці

Близьких родичів завжди можна порадувати ароматичними паличками або свічками, пледами, рамками для фотографій, пов'язками на очі для сну, чашками для чаю чи кави, шкатулками для прикрас, гірляндами, наборами ялинкових іграшок тощо.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

10 оптичних ілюзій, від яких "вибухає" мозок - перевірте себе

Оптичні ілюзії змушують наш мозок бачити те, чого немає в об’єктивній реальності - розгляньте ці 10 картинок

Шарлотка без цукру та борошна - рецепт дієтичної випічки

Шарлотка без цукру та борошна - чудова дієтична випічка, секрет приготування - замість борошна в ній вівсяні пластівці

Жодних плям і розводів: несподіваний продукт допоможе вимити вікна до блиску

Експерти розповіли, чим помити вікна без плям і розводів - допоможуть пакетики випитого чаю