Лайм

12 ідей декору на Новий рік: як прикрасити кімнату не за всі гроші світу

Навіть звичайна гірлянда та фото допоможуть створити особливу атмосферу

Менше місяця залишається до Нового року – свята, на яке чекають і діти, і дорослі. Щоб створити особливу атмосферу вдома, багато хто вже почав замислюватися, як зробити іграшки на ялинку з підручних засобів, а також небанально прикрасити квартиру чи будинок. theLime вирішив поділитися з вами ідеями, з чого можна створити такі прикраси.

Якщо ви любите запалювати вечорами свічки, зробіть оригінальні свічники у новорічній тематиці. Для цього вам знадобляться ялинкові гілки, кора дерев, шишки, жолуді, палички кориці, якими можна прикрасити свічки та розставити такі композиції по всьому будинку.

Фото: pinterest.com

Ще один небанальний варіант – візьміть гірлянду та кілька фото з подорожей, що відбулися цього року чи кілька років тому. Підвісьте вогники у спальні або вітальні та розмістіть знімки – таким чином ви не лише прикрасите квартиру, але й згадайте найяскравіші моменти року, що минає.

Фото: pinterest.com

Гірляндою можна прикрасити коридор. Також там можна розмістити фігурки різних новорічних персонажів чи символу наступного року.

Фото: pinterest.com

Якщо ви хочете прикрасити приміщення ялинковими іграшками, але не хочете витрачати на це багато грошей, можна зробити іграшки своїми руками з підручних засобів. Найпростіший спосіб – беремо повітряні кульки, клей та нитки різного кольору. Надуваємо кульку невеликого розміру, змащуємо її клеєм і обмотуємо ниткою. Чекаємо, поки клей висохне, лопаємо кульку та отримуємо оригінальний декор.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант – зробити з дроту імітацію коробок із подарунками, покрити їх блискітками та прикрасити стрічками, шишками, гілочками ялинки на ваш смак. Такий оригінальний декор можна поставити біля ялинки або доповнити інтер'єр.

Фото: pinterest.com

Також можна поекспериментувати з різними вінками та композиціями, якими можна декорувати новорічний стіл. Тут можна дати волю фантазії та зробити прикрасу навіть із цукатами з цитрусових.

Фото: pinterest.com

Навіть стільцям чи табуреткам можна надати святкового вигляду. Для цього зовсім не обов'язково купувати спеціальні подушки з новорічною тематикою, які продаються у магазинах для декору. Достатньо придбати широкі стрічки або прозору тканину (можна з блискітками, паєтками) і прикрасити стільці величезними бантами або задрапірувати на свій смак.

Фото: pinterest.com

Якщо ви не хочете прикрашати квартиру ялинкою, можна купити кілька гілочок і поставити їх у вазу. Доповніть композицію виробами з паперу або гірляндою.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант – декор на вікнах. Ви можете підвісити на карниз ялинкові іграшки, "дощик", невеликі свічки в свічниках - все, що завгодно. Також можна прикрасити їх композиціями із гілок, шишок та інших природних матеріалів.

Фото: pinterest.com

Якщо у вас є діти або молодші брати, сестри, прикрасити вікна можна, розмалювавши їх спеціальними фломастерами або наклеївши на них сніжинки, вирізані з паперу. Діти з радістю допоможуть вам у цій справі.

Фото: pinterest.com

Ще одна небанальна ідея для тих, хто має дітей – прикрасити одну зі стін адвент календарем, який може бути зроблений у вигляді листівки, картонної коробки, дерев'яного будиночка тощо. Це можуть бути милі дрібниці, запаковані в подарунковий папір. Для того, щоб отримати подарунок, вашій дитині потрібно буде робити щодня якусь корисну справу.

Фото: pinterest.com

А тим, хто не збирається ставити ялинку, радимо зробити її з різних підручних засобів на стіні. Це можуть бути гілки, палиці, шишки, кольоровий картон, ялинкові іграшки, гірлянда, "дощик" – все, що є вдома або що можна зібрати у найближчому парку.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу