Лайм

Ідеї новорічного макіяжу від голлівудського візажиста - 5 головних трендів на 2022 рік

Відчуйте себе зіркою у новорічну ніч

З наближенням новорічних свят дівчата починають продумувати свій святковий образ: підбирати манікюр, підшукувати сукню та переглядати модні ідеї макіяжу. Макіяж на Новий рік має бути особливим та заворожувати своєю красою. У 2022 році бьюті-гуру пропонують робити акценти як на губи, так і очі. Нижче розглянемо 5 трендів у макіяжі від голлівудського візажиста Ханга Ванго.

В активі стиліста - співпраця з Селеною Гомес, Емілі Ратаковськи, Дженніфер Лопес, Кендал Дженнер, Розі Хантінгтон-Уайтлі, Кеті Перрі, Сінді Кроуфорд та іншими зірками. Мейкап улюбленця селебріті важко назвати "п'ятихвилинкою", тому запасіться терпінням і часом, якщо хочете отримати по-справжньому вражаючий результат.

Фото: instagram.com/hungvanngo

У своїх роботах Ханг часто обирає яскраві відтінки, які ідеально підійдуть для сміливих модниць, які готові на експерименти. Перед нанесенням макіяжу ретельно підготуйте шкіру, щоб тон лягав рівно та красиво. Нанесіть улюблений тональний засіб, консилер і підкресліть очі, додавши трохи блиску для ошатності. У цьому варіанті Ванго пропонує виділити не лише очі, а й губи.

Фото: https://www.instagram.com/hungvanngo/

Ще один варіант – smoky eyes. Візажист рекомендує робити такий макіяж карооким дівчатам з темним волоссям. В даному випадку акцент йде тільки на очі, губи мають бути нейтральних відтінків.

Фото: https://www.instagram.com/hungvanngo/

Можна приділити увагу лише губам. Ванго виступає за червоні та винні відтінки з матовим фінішем, характерні для зимового періоду. Але вибір кольору та текстури за вами – помада може бути і в коричневих тонах, а також сяючою і з кольоровими переливами.

Фото: https://www.instagram.com/hungvanngo/

Фото: https://www.instagram.com/hungvanngo/

Фото: https://www.instagram.com/hungvanngo/

Ще один тренд 2022 року – нюдовий персиковий макіяж. Якщо ви хочете зробити шкіру свіжішою, цей варіант для вас. Повторити цей макіяж зовсім нескладно, головне запастися необхідною косметикою.

Фото: https://www.instagram.com/hungvanngo/

Хочете макіяж як у Міранди Керр? Тоді дивіться наступне відео. Ханг показав на прикладі моделі, як зробити свіжий макіяж і виділити пухкі губки. Чому б не використати цю ідею а Новий рік?

Фото: https://www.instagram.com/hungvanngo/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею

Тренди весни 2024: які кольори і дизайни манікюру набирають популярності серед модниць

Які варіанти актуальних відтінків манікюру доглянути на весну та літо 2024 року, а також якими трендовими дизайнами їх доповнити