Лайм

12 принтів для манікюру на Новий рік: ідеї та дизайн до свят

Ви можете вибрати трендовий синій відтінок з блискітками або прикрасити нігті кумедними малюнками

Вже незабаром на нас чекають новорічні та різдвяні свята. І якщо ви вже підібрали вбрання для тематичної вечірки на Новий рік чи корпоративу, саме час задуматись, яким манікюром доповнити образ. theLime ділиться з вами яскравими ідеями для святкового настрою.

Якщо ви не любите химерні кольори та дизайни на нігтях, покрийте їх лаком ніжно-рожевого відтінку. Доповнити такий манікюр можна блискітками та стразами, наприклад, у вигляді сніжинок.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Ноготочки (@marridnails)

Любителькам класики радимо урізноманітнити новорічний манікюр стильним френчем: кінчики нігтя покриваємо не білим кольором, а лаком із блискітками. Вийде дуже ніжно і жіночно.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Kristin (@krisis_na_ils)

Ще один варіант - розфарбувати нігті білим, молочним або світло-сірим відтінком, а біля основи доповнити розсипом блискіток, стразів або каміння, а також зробити чорним лаком "павутинку". Такий дизайн буде гарно виглядати навіть на коротких нігтях.


Переглянути цей допис до Instagram

BERTA NAILS (@bertanails67)

Схожий варіант можна зробити на яскраво-червоному покритті. Фарбуємо нігті основним кольором, а на одному або двох робимо білим стемпінг у вигляді сніжинок і прикрашаємо основу нігтя лаком з блискітками, імітуючи бурульки.


Переглянути цей допис до Instagram

МАНІКЮР КОСІВ (@marin_nigti)

Ще один варіант – чорно-червоний манікюр. Його ви можете доповнити різними написами, які привертатимуть увагу оточуючих.


Переглянути цей допис до Instagram

BERTA NAILS (@bertanails67)

А якщо ви любите експерименти – на нігтях можна зобразити персонажів із улюблених мультфільмів, а також сніговиків, Санта Клауса, гномів, ельфів, оленів тощо. Щоправда, такий манікюр може дуже швидко набриднути.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширений користувачем @prof_nogti

Символ наступного року – Тигр. Тому різні варіанти дизайну з імітацією тигрових смужок або зображенням цього звіра – у трендах. Зробіть незвичний манікюр із чорною основою та смужками сріблястого кольору. Один ніготь прикрасьте малюнком тигра.

Ще один стильний варіант у тваринній тематиці – в синьому дизайні. 2022 рік - рік Водяного тигра, тому різні варіації з блакитним і синім як ніколи актуальні у святковому манікюрі.


Переглянути цей допис до Instagram

Манікюр Красногорськ (@shirshikova_maria_)

На довгих нігтях можна зробити оригінальний френч з імітацією смужок тигра з поєднанням жовтого та чорного кольорів. З таким манікюром ви точно отримаєте чимало компліментів.


Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення IRCHES KOZLOVA (@ircheskozlova)

Також у новорічному манікюрі можна поєднати кілька різних відтінків – наприклад, зелений, білий та рожевий. Доповніть їх стемпінгом – перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету.


Переглянути цей допис до Instagram

Гель лак, нарощування - Суми (@nogtik.alina)

Ще один новорічний дизайн – з ялинковим принтом. Покрийте нігті бежевим або молочним відтінком, а зверху зробіть стемпінг із зображенням ялинок контрастного кольору, наприклад, зеленим і сріблястим або чорним і золотистим.

Ще один варіант – манікюр у червоно-білій гамі. Доповніть його різними малюнками, наклейками або стемпінгом у новорічній та різдвяній тематиці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати

Холодник замість окрошки: як приготувати на кефірі з вареними яйцями

Як у домашніх умовах приготувати смачну холодну першу страву, щоб урізноманітнити своє звичне меню та побалувати близьких

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії