Лайм

Як намалювати стрілки на очах і не зіпсувати образ: прості хитрощі та помилки

Секрети, про які ви могли не знати

Класичні стрілки на очах стануть тією маленькою деталлю, яка зробить святковий образ повноцінним та ефектним. І якщо одній дівчині знадобиться всього кілька хвилин, щоб намалювати їх, то інша може витратити на це нелегке завдання багато часу.

Стрілки для очей можна навчитися робити без особливих зусиль, дізнавшись заздалегідь про деякі beauty-секрети.

Фото: pinterest

Макіяж очей: чим малювати стрілки

Олівець є найвідомішим і найпоширенішим засобом для малювання стрілок на очах. Ним робити макіяж найзручніше. Виявляється, тут є маленька хитрість – потрібно потримати олівець 1-2 хвилини у морозилці перед використанням. У такому випадку засіб дасть насичений відтінок і не розмазуватиметься.

Лайнер посідає другу позицію після класичного олівця. При виборі такого інструменту варто звернути увагу на розмір аплікатора – від цього залежить товщина стрілки.

Для того, щоб намалювати стрілки за допомогою тіней, знадобиться максимально тонкий пензлик. Вийде досить швидко і легко.

Зробити макіяж ока підводкою буде трохи складніше. А все тому, що тут потрібно знати, з якою інтенсивністю натискати на пензлик, і робити це потрібно під правильним кутом.

Фото: pinterest

Макіяж зі стрілками: головні лайфхаки та помилки

Нанеси базу для тіней – це зробить стрілки стійкішими, вони не розмазуватимуться.

Не починай малювати стрілку із середини повік. Спочатку зроби "хвостик" і тільки потім акуратно промалюй стрілку по всій довжині.

Фото: pinterest

Стрілка в кілька рухів: топ-4 способи

Найпростіший і найпоширеніший спосіб - намалювати стрілку в два шари. Для цього слід спочатку провести лінію максимально близько до вій, а потім промалювати другий шар.

Другий метод – спочатку намалювати сам контур стрілки для очей, а потім зафарбувати простір, що утворився усередині.

Третій варіант - намалювати стрілку в кілька штрихів. Для цього починайте малювати з внутрішньої сторони повік, потім поступово переміщатися до зовнішнього куточка ока.

Четвертий спосіб - використати скотч, щоб не малювати стрілку вручну. Для цього потрібно приклеїти плівку на зовнішній кут ока і вже по лінії її виводити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею

Тренди весни 2024: які кольори і дизайни манікюру набирають популярності серед модниць

Які варіанти актуальних відтінків манікюру доглянути на весну та літо 2024 року, а також якими трендовими дизайнами їх доповнити