Лайм

Як носити оверсайз цієї зими: 8 модних ідей, які будуть актуальні у 2022 році

Ці образи точно варто приміряти

Якщо найневдаліші пуховики сезону можуть візуально повнити і вкорочувати зріст, то речі розміру оверсайз, навпаки, зроблять образ максимально витонченим та гармонійним. Знаменитості на своєму прикладі показують, наскільки зручним у використанні може бути цей тренд.

Фото: pinterest

Але щоб достоїнства вашої фігури не зникли в оверсайз-виробі, його потрібно правильно носити. Як це зробити?

  1. Підкреслити лінію талії: можна використовувати ремінь, широку футболку заправити в джинси, з оверсайз штанами носити топ.
  2. Комбінувати оверсайз із приталеними речами: великі светри, світшоти та футболки ідеально поєднуються з вузькими джинсами; широкі куртки можна сміливо носити з приталеними сукнями.
  3. Надати оверсайз речам форму. Для цього використовуйте різні аксесуари та правильно підбирайте взуття.
  4. Навіть носячи оверсайз, не бійтеся відкривати певні ділянки тіла. Наприклад, виберіть светр з відкритою шиєю або плечима, оверсайз кардиган чудово підійде до V-подібного вирізу - одразу відкриється гарне декольте.

А зараз подивіться, як популярний оверсайз носять зірки. Українська співачка Надя Дорофєєва показала фото, на якому позувала у широких джинсах світлого кольору. У тон до них вона підібрала масивний шарф, зроблений у пастельних відтінках – молочному та світло-блакитному. Також артистка приміряла куртку, а завершили модний аутфіт білі кросівки.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

А ось виконавиця Jerry Heil (Яна Шемаєва) не побоялася приміряти довгий плащ-пуховик, який одразу ж привертає увагу. Верхній одяг зроблений у фісташковому кольорі та декорований об'ємними гудзиками по всій довжині. Підкреслити сміливий образ співачка вирішила хутряною шапкою.

Фото: instagram.com/thejerryheil

Британська супермодель Роузі Гантінгтон-Вайтлі, схоже, є великою прихильницею оверсайз речей. У соціальних мережах вона регулярно публікує фотографії, де демонструє тренд 2021 року. Так, зірка приміряла широкий светр із довгими рукавами, спеціально вибраний на кілька розмірів більше. Образ модель доповнила класичними білими штанами.

Фото: instagram.com/rosiehw

На іншому знімку Роузі постала коротких шортах з атласної тканини, чорній водолазці, а оверсайз піджак зробив цей лук гармонійним та повноцінним. Об'ємні прикраси та легкий макіяж додали образу трохи вишуканості.

Фото: instagram.com/rosiehw

На третьому фото Гантінгтон-Вайтлі з'явилася в оверсайз світері великої в'язки. Широкі рукави та висока горловина зробили аутфіт максимально розслабленим та злегка недбалим.

Фото: instagram.com/rosiehw

Наступний образ Роузі виглядає стримано, але при цьому його точно можна назвати багатошаровим. Тренч розміру оверсайз ідеально доповнили чоботи на грубій підошві, сонцезахисні окуляри та клатч. У такому вигляді знаменитість вирушила на прогулянку зі своїм маленьким сином.

Фото: instagram.com/rosiehw

Американська модель та актриса Емілі Ратаковські віддала перевагу дутому оверсайз пуховику, який скомбінувала з об'ємною шапкою з коричневого хутра. Високі чоботи із леопардовим принтом зробили цей образ максимально ефектним.

Фото: instagram.com/emrata

Канадський виконавець Джастін Бібер стежить за трендами разом зі своєю дружиною Гейлі. Так, закохана парочка вийшла на прогулянку у дуже схожих вбраннях: пальто розміру оверсайз, джинси, спортивне взуття. Тільки якщо Джастін розбавив аутфіт яскравою шапкою, то його наречена вирішила бути стриманішою і вибрала шарф молочного кольору.

Фото: instagram.com/justinbieber

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину