Лайм

Як виглядають наймодніші дублянки цієї зими: 9 моделей без зайвого пафосу

Поекспериментуйте з вашими образами

Взимку погода досить мінлива, тому необхідно мати кілька варіантів верхнього одягу. І якщо ви вже оновили гардероб стильною паркою, саме час приглянути теплу дублянку. theLime розбирався, які моделі зараз у моді та з чим їх носити.

Якщо у вас на першому місці тепло і комфорт, підберіть класичний варіант дублянки - в довжині міді та з капюшоном. Вона може бути зроблена як з натуральної овчини, так і зі штучної. З таким верхнім одягом можна скласти найрізноманітніші луки – як спортивні, так і ділові.

Переглянути цей допис до Instagram

ШубиДубленкиПальтоШкіра (@mir_mexa_saratov)

Ще один варіант – двостороння дублянка на ґудзиках. Її можна носити і як дублянку, і як шубу, створюючи при цьому різноманітні луки. Одягайте штани молочного відтінку, теплий светр і грубі черевики. Зверху накиньте дублянку, а доповнить лук невелика сумка.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Дублянки та шуби з овчини (@ploomle)

Найпопулярніша на сьогоднішній день модель дублянки - це авіатор або, як його ще називають, пілот. Вона має довжину до середини стегна або трохи нижче, вільний крій, комір і може скидатися на шкіряні куртки-косухи. Щоб створити повсякденний образ, надягайте теплий спортивний костюм, черевики-"мартінси" на шнурівці, дублянку та кепку. Доповніть лук стильним клатчем.

Переглянути цей допис до Instagram

Стильний жіночий одяг (@8times_official.ru)

Ще один стильний варіант – подовжений авіатор. З такою дублянкою можна створити total black look: надягайте штани з еко-шкіри, светр та дублянку. Доповніть образ невеликою сумкою, високими чоботами та шапкою.

Переглянути цей допис до Instagram

ІНТЕРНЕТ-БУТИК ВЗУТТЯ (@a_lingerie_way)

А тим модницям, які хочуть урізноманітнити гардероб яскравим верхнім одягом, радимо приглянути дублянку фісташкового кольору. Носити її можна з трикотажними костюмами, черевиками на тракторній підошві та хутряною шапкою-вушанкою.

Переглянути цей допис до Instagram

Стильний жіночий одяг (@8times_official.ru)

Ще один варіант – дублянка гарного карамельного відтінку та з коміром із натуральної овчини. Вона буде стильно виглядати з водолазкою схожого відтінку, темно-синіми джинсами і чоботями-"козаками". Доповніть образ невеликою сумкою та аксесуарами в тон до дублянки.

Переглянути цей допис до Instagram

Пальто Куртки Шуби (@primamilano)

Також можна підібрати двоколірну коротку дублянку. Надягайте під неї теплий светр та лосини з еко-шкіри. Доповніть лук зав'язаним на шиї палантином, кепкою та високими чоботами-трубами.

Переглянути цей допис до Instagram

КУРТКИ-ПАЛЬТОМОСКВА-ОСЕТІЯ (@di__outerwear_shop_)

Ще один варіант - дублянка оверсайз із контрастним хутряним оздобленням. Носити її можна як із в'язаними сукнями міді, так і зі спортивними луками. Доповніть образ відповідним взуттям та аксесуарами.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення МАГАЗИН ОДЯГИ (@gloory_store)

Модницям, які не бояться холоду, радимо приглянути укорочену дублянку-трансформер. Одягайте улюблені джинси, білий светр з високим горлом і чорну дублянку, довжину якої можна регулювати. Доповніть лук невеликою сумкою через плече, а також черевиками-"мартінсами" і сміливо вирушайте у справах.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Модна Жіночий Одяг (@fashion_house_aleksandra)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно