Лайм

Як зробити ялинку своїми руками - 5 простих і швидких ідей до Нового року

Наповніть будинок атмосферою свята без зайвих витрат

Не обов'язково купувати додому велику дорогу ялинку, щоб у Новий рік кімната виглядала святково та затишно. Існує безліч доступних альтернатив, які позбавлять вас необхідності викидати живе деревце напередодні Хрещення. Все, що вам знадобиться для виготовлення ялинки своїми руками – трохи креативу, терпіння та позитив.

Яскрава ялинка з паперу та ниток

Фото: pinterest.com

Ви можете зробити міні-ялинку своїми руками практично з чого завгодно. Для цього деревця вам знадобляться товсті нитки для в'язання, легкі новорічні кульки та яскравий папір із різними малюнками. Закріпіть нитки на стіні у формі трикутника, виріжте з обгорткового паперу різнокольорові кульки та приклейте їх до стіни за допомогою двостороннього скотчу або кольорових кнопок. На верхівку ялинки можна прикріпити паперову зірку, а до ниток підвісити маленькі іграшки. В основі святкової аплікації можна красиво розкласти гірлянду, поставити подарунки або свічки.

Настінна ялинка

Фото: pinterest.com

Для виготовлення такого деревця вам знадобиться 9 смужок із тонкого картону та пухнастий новорічний дощик зеленого кольору. Приклейте дощик до картону та прикріпіть його до стінки за допомогою кнопок або міцного двостороннього скотчу. Поверх конструкції можна пустити гірлянду, саму прикрасити паперовими кульками або яскравими бантиками.

Ялинка з фотографій

Фото: pinterest.com

У Новий рік приємно згадувати щасливі моменти з минулого та дивитися на обличчя коханих людей. Все це можна поєднати у креативній саморобній ялинці з фотографій. Роздрукуйте 10 яскравих знімків на кольоровому принтері в однаковому розмірі. Прикріпіть їх до стіни та прикрасьте дощиком. Дивлячись на таке деревце, ви напевно відчуєте приємні емоції і посміхнетесь.

Ялинка зі драбини

Фото: pinterest.com

Такий варіант новорічного декору підійде людям, які мають вдома невелику драбину. Якщо вона здається вам занадто старою і не презентабельною – не біда: її можна пофарбувати в улюблений колір або сховати потертості під пухнастим дощиком, гірляндами та новорічними іграшками. На ялинці-драбинці чудово виглядають великі гірлянди і різнокольорові надувні кульки.

Новорічний кактус

Фото: pinterest.com

Якщо у вашому будинку є великий міцний кактус, він не засмутиться, якщо на Новий рік-2022 ви призначите його виконуючим обов'язки ялинки. Щоб не пошкодити тонкі голки, не використовуйте важких прикрас – достатньо буде гарного дощику чи яскравої паперової гірлянди.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Крашанки без хімії: фарбуємо яйця в різні кольори натуральними барвниками

Як у домашніх умовах зробити оригінальні крашанки на Великдень різного кольору за допомогою чаю каркаде, червоноголової капусти та куркуми

Рецепт для справжніх поціновувачів шоколаду: як приготувати шоколадну паску на Великдень

Як у домашніх умовах приготувати вологу паску з двома видами тіста та шоколадною скоринкою, щоб здивувати своїх близьких на Великдень  

Чистий четвер 2024: що не можна робити в цей день, традиції і обряди

Що можна, а що не можна робити у Чистий четвер 2 травня - традиції, обряди та заборони церковного свята Страсного тижня перед Великоднем