Лайм

Що подарувати як Таємний Санта: 10 ідей для колег та друзів

Порадуйте їх приємними дрібницями

У новорічну ніч чудес чекають не лише діти, а й дорослі. Тому важливо подумати про презенти наперед. І якщо ви вже вирішили, чим будете радувати своїх батьків або дивувати другу половину, подбайте про милі дрібниці для друзів та колег. theLime вирішив допомогти вам у цьому і склав список безпрограшних ідей.

Якщо ви хочете урізноманітнити свій корпоратив чи зустріч Нового року з друзями незвичною традицією, зверніть увагу на Таємного Санту. Це різдвяна церемонія анонімного обміну подарунками групою людей. Незадовго до святкування згорнуті папірці з написаними на них іменами учасників кладуть у капелюх, і кожен із них тягне ім'я людини, якій він даруватиме подарунок. Як правило, це недорогі та невеликі презенти.

Що ж приглянути для колеги чи друга на Новий рік?

Ароматичні палички чи дифузор

Такий подарунок допоможе створити затишну атмосферу у будь-якому будинку або квартирі. Вибирати краще нейтральні та ненав'язливі запахи, щоб вони не дратували та не викликали негативних емоцій.

Фото: pixabay.com

Чашка

Чашка або набір посуду вважається універсальним подарунком, який завжди знадобиться у побуті. При виборі орієнтуйтесь на смаки та вподобання своїх друзів чи колег. Також можна замовити спеціальний посуд, який змінює колір за певної температури або із зображенням ваших спільних фото.

Фото: pinterest.com

Зарядний пристрій для смартфона у вигляді вази

Для співробітниці або подруги можна замовити спеціальний зарядний пристрій у вигляді вази. Це практичний подарунок, який впишеться у будь-який інтер'єр.

Фото: pinterest.com

Незвичайна свічка

Це може бути свічка у вигляді символу 2022 року – Тигра або будь-якої іншої форми. Більше того, ви можете самостійно виготовити такий подарунок – тоді він буде ще ціннішим.

Фото: pinterest.com

Термокухоль

У холодну пору року такий подарунок стане просто незамінним, особливо для тих, хто любить проводити багато часу у подорожах чи засніжених парках.

Фото: pinterest.com

Імбирні пряники

Якщо ви не любите банальні подарунки, зробіть їх своїми руками, наприклад, спечіть імбирні пряники або виготовіть шоколадні цукерки. А тим, у кого немає на це часу або необхідних навичок, радимо купити різні солодощі та загорнути їх у гарний обгортковий папір.

Фото: pixabay.com

Бьюті-бокс

Якщо ви хочете привітати колегу чи найкращу подругу, зберіть для неї бьюті-бокс із різноманітними доглядовими засобами, косметикою та аксесуарами. Упакувати це можна в гарну коробку, а побажання написати на листівці.

Фото: pinterest.com

Органайзер для документів

Такий подарунок знадобиться і тим, хто любить подорожувати світом та відкривати для себе нові країни, і тим, хто просто полюбляє, щоб у всьому був порядок.

Фото: pinterest.com

Ключниця

Оригінальна ключниця у вигляді будиночка на стіну або із зображенняж різних тварин стане чудовим подарунком друзям чи колегам. Ви можете урізноманітнити стандартний дизайн гравіюванням із побажаннями, які обов'язково збудуться у Новому році.

Фото: pinterest.com

Планер на стіну чи холодильник

А тим друзям та колегам, які полюбляють все планувати та записувати, ви можете подарувати щоденник або ж магнітний планер. Його можна повісити на холодильник і розписати всі цілі та завдання.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Так цвітну капусту ви ще не готували: рецепт овочевого стейку з сиром і беконом

Як приготувати стейк з цвітної капусти з беконом та сиром - рецепт Тетяни Літвінової

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників