Лайм

12 безпрограшних подарунків, які завжди можна покласти під ялинку

Ідеї на будь-який смак в останні дні перед Новим роком

Всі ми в останні дні грудня ставимо собі одне і те ж питання: що подарувати на Новий рік рідним та друзям? Ми допоможемо вам вирішити це завдання, тому що знайшли в мережі кілька безпрограшних ідей. У нашому списку – презенти, які абсолютно точно знадобляться і не будуть припадати пилом на полиці.

Красива свічка

Ну кому не захочеться зробити свій будинок затишнішим за допомогою такої приємної дрібниці? Свічка подарує святковий настрій і довго радуватиме її щасливого власника.

Фото: Pinterest

Шкарпетки з модним принтом

Річ, яка завжди потрібна та незамінна. А якщо вам вдасться відшукати щось креативне, то одержувач подарунку залишиться задоволеним. Щоб не помилитися з вибором, заздалегідь поцікавтеся уподобаннями людини, для якої готуєте сюрприз.

Фото: Pinterest

Кімнатна рослина

Квітів ніколи не буває багато в будинку, тому можете сміливо вирушати за цим подарунком. Підберіть до рослини стильний горщик, і подарунок не залишить байдужим отримувача.

Фото: Pinterest

Планувальник

Цей варіант подарунка можна вважати універсальним, оскільки він підійде як для жінок, так чоловіків. А розпочавши Новий рік 2022 з таким придбанням, людина захоче виконати всі-всі-всі написані в ньому плани і мрії.

Фото: Pinterest

Фотоальбом

Ця річ може стати стимулом, щоб нарешті роздрукувати всі свої красиві фотографії і помістити їх у новий альбом. Такий презент подарує радісні емоції і зможе довго приносити користь.

Фото: Pinterest

Коробочка солодощів

У новорічні свята і так достатньо солодощів, шампанського та мандаринів. Тим не менш, не бійтеся подарувати людині цей набір – вона обов'язково згадає про нього через кілька тижнів після закінчення святкової метушні.

Велика скарбничка

А ця ідея стане в нагоді тим, хто ніяк не осягне фінансову грамотність. Якщо серед ваших знайомих є такі люди, тепер ви знаєте, що їм подарувати!

Фото: Pinterest

Теплий шарф

Не лише модний, а й практичний подарунок. Цей аксесуар стане незамінним під час створення зимових образів.

Фото: Pinterest

Капці

Це ще одна річ, яка ніколи не стане зайвою у домі. Виберіть варіант, який вам сподобається найбільше. І сміливо вручайте його близькій людині.

Фото: Pinterest

Багаторазова пляшка для води

Ні для кого не секрет, що за день людині рекомендується пити близько 1,5 чистої води. То чому б не вибрати в якості презента стильну і зручну пляшечку? З її допомогою ваш родич чи близький друг точно стежитиме за кількістю випитої рідини.

Фото: Pinterest

Power bank

Електронний зарядний пристрій, який завжди буде під рукою! Це цінна знахідка для людини, яка звикла до активного та багатозадачного темпу життя.

Фото: Pinterest

Кружка з фотографією одержувача

Всі ми хоч раз замислювалися про таку річ. І якщо не для себе, то комусь на подарунок. Кухоль з фотографією друга/подруги – ідеальний новорічний подарунок!

Фото: Pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини