Лайм

9 подарунків на Новий рік, які можна купити в останній момент

Не переживайте, якщо досі не визначились із вибором

Напередодні Нового року потрібно встигнути закінчити всі розпочаті справи, визначитися зі святковим меню, вбранням та макіяжем, а також прикрасити будинок та ялинку. І якщо в цій передноворічній метушні ви забули про подарунки для друзів чи близьких, не біда – завжди можна придумати щось і купити в останній момент. theLime ділиться з вами деякими ідеями презентів.

Подарунковий сертифікат

Якщо після всіх турбот та клопоту вас полишило натхнення, найоптимальніший варіант – подарунковий сертифікат. Залежно від того, яку суму ви маєте, це може бути сертифікат в магазин косметики або парфумерії або на сеанс масажу, кінну прогулянку, будь-який майстер-клас тощо. Звичайно, краще врахувати інтереси того, кому ви даруєте те чи інше враження.

Фото: pinterest.com

Набір солодощів

Якщо ви йдете в гості або приймаєте у себе вдома друзів із дітьми, подбайте про невеликий солодкий подарунок. Це може бути магазинний набір у тематичній коробці, або ж ви можете купити самостійно цукерки на вагу та загорнути їх у подарунковий крафтовий папір.

Фото: pinterest.com

Б'юті-бокс

Чудовим подарунком для подружок, сестри, мами чи бабусі стане б'юті-бокс. Зібрати його можна виходячи з уподобань тієї чи іншої людини. Підберіть гарну подарункову коробку і покладіть у неї доглядові засоби (наприклад, крем для рук, маску для обличчя, гель для душу), милі дрібниці (шпильки та резинки для волосся, цукерки), косметику (туш або палетку тіней), бомбочку для ванни тощо. Також можна прикрасити набір, насипавши в коробку різнокольорове конфетті.

Фото: pinterest.com

Нічник

Ще один варіант подарунка, що прикрасить будь-який будинок. Можна вибрати нічник із різними варіантами підсвічування, імітацією зоряного неба та навіть з улюбленими персонажами із мультиків. Також можна підібрати нічник-соляну лампу – це не лише гарний, а й корисний для здоров'я подарунок.

Фото: pinterest.com

Розмальовка для дорослих

Якщо ви йдете в гості до людини, яка має все, подаруйте їй антистрес-розмальовку для дорослих або картину за номерами. Такий подарунок точно стане в нагоді, щоб урізноманітнити довгі зимові вечори або відволіктися від турбот.

Фото: pinterest.com

Новорічний декор для дому

Ще один варіант подарунка – різні дрібниці у новорічній тематиці. Це може бути скатертина, постільна білизна, тарілки, набір келихів, прихватки, підставка під гаряче із зображеннями Санти, оленів, сніжинок тощо. Такий подарунок допоможе створити святкову атмосферу якщо не цього, то наступного року.

Фото: pinterest.com

Аксесуари для смартфона чи ноутбука

Якщо ви знаєте модель смартфона або ноутбука вашого близького друга або подруги, то новий чохол для смартфона або сумка для ноутбука стануть чудовим варіантом подарунка. Також можна презентувати зовнішній акумулятор (Power Bank), який стане в нагоді в подорожах або поїздках.

Фото: pinterest.com

Настільна гра

Ще одним креативним варіантом подарунка як для дітей, так і для дорослих стане настільна гра. За допомогою такого презенту ви зможете урізноманітнити навіть новорічний вечір – адже він забезпечить цікаву культурну програму.

Фото: pinterest.com

Елітна кава, чай, делікатеси

Якщо ви відкладали все на останній день і єдине місце, куди ви встигаєте зайти перед приходом гостей, це супермаркет, тоді зупиніть свій вибір на пачці дорогої кави або наборі різних чаїв. Для чоловіків підійдуть також елітні спиртні напої, а доповнити такий презент можна нарізкою з сирами, хамоном та прошуто.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини