Після ситного новорічного застілля хочеться чогось легкого, наприклад, супчика. Раніше ми розповідали, як приготувати похмільний суп з розсолом, а тепер поділимося простим рецептом бульйону з фрикадельками.
Бульйон з фрикадельками - інгредієнти: яловичина (300 г), філе курки (200 г), морква (50 г), цибуля ріпчаста (1/2 шт), часник (1 зубчик), перець горошком (3 шт.), лавровий лист (1 шт.), приправа для бульйону (за смаком), сіль (за смаком), вода (1,5 л).
Як приготувати бульйон:
М'ясо пропустіть через м'ясорубку, посоліть та перемішайте. З готового фаршу сформуйте фрикадельки невеликого розміру.
У каструлю з водою покладіть половинку цибулі, моркву, крупно нарізану, лавровий лист, перець горошком і доведіть до кипіння. Після закипання варіть приблизно 10-15 хвилин, після чого закиньте фрикадельки. Готуйте ще півгодини на слабкому вогні. Посоліть, додайте спеції для супу та зніміть з вогню. При подачі вареної цибулі в тарілки можна не класти.
Якщо хочете, щоб бульйон був густішим, додайте трохи локшини або вермішелі. Зробити це потрібно у середині приготування страви.
- theLime також підібрав для вас три рецепти легких супів, які допоможуть відновитися та відпочити після святкового застілля: з брокколі, з грибами та з гарбузом.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.