Лайм

Готуємо легкий бульйон із фрикадельками після застіль: простий рецепт

Тарілочка такої страви і ви знову будете добрі та веселі

Після ситного новорічного застілля хочеться чогось легкого, наприклад, супчика. Раніше ми розповідали, як приготувати похмільний суп з розсолом, а тепер поділимося простим рецептом бульйону з фрикадельками.

Бульйон з фрикадельками - інгредієнти: яловичина (300 г), філе курки (200 г), морква (50 г), цибуля ріпчаста (1/2 шт), часник (1 зубчик), перець горошком (3 шт.), лавровий лист (1 шт.), приправа для бульйону (за смаком), сіль (за смаком), вода (1,5 л).

Фото: Pixabay

Як приготувати бульйон:

М'ясо пропустіть через м'ясорубку, посоліть та перемішайте. З готового фаршу сформуйте фрикадельки невеликого розміру.

У каструлю з водою покладіть половинку цибулі, моркву, крупно нарізану, лавровий лист, перець горошком і доведіть до кипіння. Після закипання варіть приблизно 10-15 хвилин, після чого закиньте фрикадельки. Готуйте ще півгодини на слабкому вогні. Посоліть, додайте спеції для супу та зніміть з вогню. При подачі вареної цибулі в тарілки можна не класти.

Якщо хочете, щоб бульйон був густішим, додайте трохи локшини або вермішелі. Зробити це потрібно у середині приготування страви.

  • theLime також підібрав для вас три рецепти легких супів, які допоможуть відновитися та відпочити після святкового застілля: з брокколі, з грибами та з гарбузом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Їхні звички відштовхують: які знаки Зодіаку найбільше дратують оточуючих

Астрологи назвали знаки Зодіака, які найбільше дратують інших через свої звички - у списку опинилися Раки, Водолії та Близнюки

На сонці чи в тіні: де краще садити баклажани, щоб мати великий врожай

Як правильно визначити оптимальне місце для висадки баклажанів на городі, в чому переваги та ризики вирощування в тіні та на сонці

Як приготувати млинці з м'ясною начинкою і соусом бешамель: простий рецепт

Млинці з м'ясною начинкою, запечені в духовці під соусом бешамель - смачна та ситна страва для всієї родини