Лайм

Готуємо легкий бульйон із фрикадельками після застіль: простий рецепт

Тарілочка такої страви і ви знову будете добрі та веселі

Після ситного новорічного застілля хочеться чогось легкого, наприклад, супчика. Раніше ми розповідали, як приготувати похмільний суп з розсолом, а тепер поділимося простим рецептом бульйону з фрикадельками.

Бульйон з фрикадельками - інгредієнти: яловичина (300 г), філе курки (200 г), морква (50 г), цибуля ріпчаста (1/2 шт), часник (1 зубчик), перець горошком (3 шт.), лавровий лист (1 шт.), приправа для бульйону (за смаком), сіль (за смаком), вода (1,5 л).

Фото: Pixabay

Як приготувати бульйон:

М'ясо пропустіть через м'ясорубку, посоліть та перемішайте. З готового фаршу сформуйте фрикадельки невеликого розміру.

У каструлю з водою покладіть половинку цибулі, моркву, крупно нарізану, лавровий лист, перець горошком і доведіть до кипіння. Після закипання варіть приблизно 10-15 хвилин, після чого закиньте фрикадельки. Готуйте ще півгодини на слабкому вогні. Посоліть, додайте спеції для супу та зніміть з вогню. При подачі вареної цибулі в тарілки можна не класти.

Якщо хочете, щоб бульйон був густішим, додайте трохи локшини або вермішелі. Зробити це потрібно у середині приготування страви.

  • theLime також підібрав для вас три рецепти легких супів, які допоможуть відновитися та відпочити після святкового застілля: з брокколі, з грибами та з гарбузом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Знайдіть унікальну сніжинку - на цю зимову головоломку вам дається 11 секунд

Знайдіть на новій головоломці унікальну сніжинку за 11 секунд

Знаменита Смідинська капуста по-новому - сучасна версія делікатесу з Волині

Блогерка показала, як приготувати знамениту смідинську капусту вдома - сучасний рецепт в духовці

Ніяких плям і розводів: три найкращі способи миття дзеркал

Експерти розповіли, як вимити дзеркала і надати їм ідеальний блиск без розводів і смуг