Лайм

Як приготувати легкий похмільний суп після застілля: надійний рецепт

Ця страва допоможе поправити здоров'я

Ранок після новорічної ночі не завжди добрий. Коли мучить похмілля, то не хочеться доїдати майонезні салати, що залишилися зі святкового застілля. Приготуйте легкий суп - він допоможе позбавитися неприємних симптомів.

Рецепт супу для 1 січня дуже простий і має секретний інгредієнт - розсіл, а це, як відомо, чудовий засіб для покращення стану при похміллі. Тарілка такого похмільного супу допоможе поправити здоров'я.

Фото: Pixabay

Інгредієнти для супу: індичка (300 г), картопля (2 шт.), стебло селери (1 шт.), морква (1 шт.), цибуля ріпчаста (2 шт.), вода (600 мл), розсіл (100 мл), перець чилі (1 шт.), олія рослинна (1 с.л.), спеції (за смаком та бажанням), зелена цибуля (для подачі).

Як приготувати суп:

Цибулину наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на тертці. Тушкуйте овочі на олії до м'якості. Картоплю та селеру наріжте невеликими шматочками.

Приготуйте фарш. М'якоть індички та другу цибулину подрібніть у м'ясорубці. Додайте сіль, перець, улюблені спеції та добре вимішайте. Сформуйте фрикадельки.

У киплячу воду відправте картоплю та селеру. Через 5 хвилин додайте фрикадельки та варіть протягом 20 хвилин. Потім викладіть овочеву засмажку та кільця стручкового перцю. Влийте розсіл і посоліть суп за смаком. Доведіть до кипіння, зніміть із плити і дайте трохи настоятися. При подачі посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Фото: Pixabay

  • Раніше ми розповідали, як приготувати смачну солянку по-грузинськи. Страва за місцевим рецептом здивує незвичайними смаковими поєднаннями.
  • Читайте також на theLime, як зробити наваристий Харчо з м'ясом. Це національний грузинський суп із яловичини з рисом, волоськими горіхами та кислим соусом ткемалі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям