Лайм

Навіщо тіктокери морозять спонж для макіяжу: у чому секрет блогерів

Спосіб, який може вас здивувати

У TikTok можна знайти багато корисних лайфхаків, які відразу хочеться випробувати на собі. Сьогодні у популярній соціальній мережі розкрили новий секрет макіяжу – блогерки заморожують у холодильнику косметичний спонж.

Користувачі мережі впевнені, що заморожений б'юті-блендер впорається з нанесенням тонального засобу набагато краще: він допоможе не тільки рівномірно нанести тональний крем, але й помітно зменшить набряки і забезпечить сяючий вигляд обличчя. Проте все виявилося не так просто – є покрокова інструкція, яку не варто порушувати.

Фото: Pinterest

Спочатку спонж потрібно намочити під струменем води і лише потім помістити його в морозильну камеру. Блогерки рекомендують залишити б'юті-блендер там хоча б на годину. Після закінчення цього часу можна діставати спонж і приступати безпосередньо до макіяжу.

Фото: Pinterest

Невелику кількість тонального крему нанесіть на обличчя і рівномірно розподіліть за допомогою охолодженого спонжу. Є важливий нюанс: наносити засіб варто досить швидко, бо б'юті-блендер за лічені хвилини втрачає свій "ефект" при кімнатній температурі. Як наслідок – з'являється зайва волога, що може лише завадити при нанесенні легкого макіяжу.

Існує і абсолютно протилежна думка: професійні візажисти ставляться до замороженого спонжу досить скептично. Вони вважають, що неправильне використання косметики може спричинити негативні наслідки. Наприклад, якщо для такого способу взяти тональний крем на масляній основі, засіб проявить себе з гіршого боку. Він почне лущитися і покриття вийде нерівномірним. Досвідчені експерти рекомендують наносити засіб за допомогою пальців – тепло рук допоможе тональному крему ідеально лягти на шкіру.

  • Дізнайтеся, як підібрати тональний крем для свого типу та відтінку шкіри. Ми поговорили з професійною візажисткою Аліною Лавренюк про те, які тональні креми можна знайти в магазинах, як не помилитися у виборі та як зробити так, щоб макіяж виглядав акуратним і свіжим незалежно від типу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини

Як приготувати смачну паску на сирному тісті: швидкий рецепт на Великдень

Як у домашніх умовах спекти швидку паску на сирному тісті, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких на Великдень

З Вербною неділею: красиві і душевні привітання зі святом своїми словами

Як красиво своїми совами привітати близьких із Вербною неділею 28 квітня – привітання зі святом у прозі