Лайм

12 свіжих ідей манікюру на лютий: чим розбавити набридлі фарби

Поекспериментуйте з дизайном нігтів

Багато дівчат іноді не можуть визначитися з кольором лаку і формою нігтів. І якщо ви не хочете робити у лютому манікюр із тематикою Дня святого Валентина, але вже втомилися від класичного нюдового, поекспериментуйте з різними дизайнами. theLime зробив для вас добірку з креативними варіантами нейл-арту.

Якщо увімкнути фантазію, можна зробити оригінальний манікюр, поєднавши два різні кольори. Наприклад, покрийте нігті рожевим і блакитним відтінками і матовим топом, а на одному або двох нігтях пару мазків і тим і тим кольором, або незвичний муаровий візерунок.


Переглянути цей допис до Instagram

МАНІКЮРПЕДИКЮРСЕВАСТОПОЛЬ (@barsukova_nail)

Також можна зробити оригінальний різнокольоровий манікюр. Підберіть кілька кольорів та їх відтінків, які разом виглядатимуть гармонійно. Нанесіть їх на нігті, імітуючи хвилясті лінії та неповторні візерунки. Доповніть такий дизайн золотистою фольгою.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюджень Studio by Elvira Safina (@safinailstudio)

Ще один варіант – зробіть незвичний французький манікюр із фіолетовим кінчиком, а на одному нігті - об'ємний візерунок. Такий дизайн буде дуже гарно виглядати на довгих нігтях мигдалеподібної форми.


Переглянути цей допис до Instagram

МАНІКЮР БРОВІ ОМСК (@chernika.nails.omsk_len)

А тим модницям, які не можуть визначитися з кольором лаку, радимо кожен ніготь покрити певним відтінком. На другій руці зробити незвичний френч - виділити чорним кольором кінчик, а доповнити його мазками різних відтінків.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Тетяна (@nogtigomeltanya)

Ще один сміливий варіант – французький манікюр із білою основою та яскраво-синім кінчиком. Такий лаконічний манікюр підійде навіть володаркам коротких нігтів.


Переглянути цей допис до Instagram

Манікюр Педикюр Середньоуральськ (@nails_galla)

Також можна поекспериментувати та покрити одну руку молочно-білим гель-лаком, а другу – синім. На одному з нігтів зробити маленький малюнок контрастним кольором.


Переглянути цей допис до Instagram

Манікюр Алмати (@adm_nailss)

Ще один варіант - фіолетовий манікюр, який можна урізноманітнити дизайном "котяче око". Виконується такий манікюр за допомогою спеціального гель-лаку із вмістом магнітних мікрочастинок та магніту.


Переглянути цей допис до Instagram

МАНІКЮРНОГТИКЕМЕРОВО (@natali_nails_42)

Якщо жодна з перерахованих вище ідей вам не сподобалася, зробіть ще один трендовий дизайн - "кришталеві нігті". Це дуже копітка робота, яку робляють у декілька шарів, з фольгою, блискітками і в результаті виходить ефект багатогранності.


Переглянути цей допис до Instagram

Манікюр Гель - лак Калуга (@annawerse)

Також можна зробити нюдове покриття, а урізноманітнити його дизайном із застосуванням фольги та маленьких квітів-сухоцвітів. Вийде дуже ніжно і романтично.


Переглянути цей допис до Instagram

МАНІКЮР НАВЧАННЯ МОСКВА (@valeriashali)

Якщо ви не хочете надто яскравого відтінку на нігтях – завжди можна обрати бежевий, або як його ще називають нюд. Однотонний нюдовий манікюр гарно виглядатиме з дрібними чорними пластівцями.

Напівпрозоре покриття заграє новими фарбами, якщо поєднати його зі стемпінгом - тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету.


Переглянути цей допис до Instagram

ПривітЯ -Саша(@nail.s.rnd)

А для тих, хто вже скучив за весною та яскравими фарбами, радимо підібрати ніжний м'ятний відтінок манікюру. Доповнять його яскрава наклейка, малюнок чи стемпінг.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення (@katrinturman_nailslab)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу  

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним