Лайм

11 приємних та недорогих подарунків для дівчини на День святого Валентина

Подаруйте щось корисне чи незабутнє враження

Щороку 14 лютого у багатьох країнах світу відзначають День святого Валентина або, як його ще називають, День усіх закоханих. Цього дня прийнято освідчуватися, а також дарувати символічні подарунки своїм другим половинкам. theLime вирішив зробити добірку з ідеями небанальних подарунків для дівчини, щоб полегшити багатьом чоловікам муки вибору.

Зарядний пристрій для смартфона у вигляді вази

Звісно, у День святого Валентина чимало чоловіків захочуть порадувати своїх коханих букетом квітів. На додаток до нього можна приглянути звичайну вазу або більш оригінальний і сучасний варіант - зарядний пристрій для смартфона у вигляді вази. Таким чином, ви подаруєте не тільки стильний аксесуар для дому, але й корисну річ.

Фото: pinterest.com

Гарний шарф або палантин

Якщо ваша дівчина любить різні шарфи, хустки, палантини або різноманітні головні убори, саме час поповнити її колекцію до весняного сезону. Якщо ж ви сумніваєтеся, візьміть із собою її подругу або маму, яка допоможе визначитися.

Фото: instagram.com/accessories_women_ya

Набір ароматичних свічок або паличок

Ще один варіант подарунка для романтичних натур, котрі дуже люблять запахи. Це може бути набір свічок ручної роботи, ароматичні палички або дифузор. Такий подарунок допоможе створити особливу атмосферу вдома не лише у День усіх закоханих, а й у інші дні.

Фото: pinterest.com

Книга

Цей варіант подарунка багато хто вважає банальним. Проте існують панночки, які досі радіють паперовому виданню. Якщо ви не знаєте улюбленого автора своєї коханої чи сумніваєтеся, чи є такий твір у її колекції, подаруйте сертифікат у книгарню чи передплату на електронну бібліотеку.

Фото: pixabay.com

Світильник-нічник

Якщо ви вирішили жити разом і друга половинка влаштовує ваш спільний побут, радимо придивитися щось для затишної атмосфери. Це може бути оригінальний світильник-нічник із зображенням казкового або мультяшного персонажа, у вигляді дерев'яної рамки з квіткою або з підсвічуванням-імітацією зоряного неба.

Фото: pinterest.com

Б'юті-бокс

Для тих пар, які вже давно разом і знають вподобання один одного, радимо підібрати корисні б'юті-подарунки. Будь-якій дівчині сподобається нова косметика та аксесуари до неї, доглядові засоби, парфум, гарно упаковані у коробку-бокс.

Фото: pinterest.com

Незвична обкладинка для паспорта

Якщо ваша друга половинка полюбляє подорожувати, подаруйте їй нову обкладинку для закордонного паспорта або органайзер для документів. Цей корисний подарунок радуватиме її, навіть якщо ви перебуватимете на різних кінцях світу.

Фото: pinterest.com

Сертифікат на онлайн-курси чи майстер-класи

Ще один варіант для тих панночок, які полюбляють розвиватися і шукати себе, - це сертифікат на різні онлайн- і офлайн-курси, майстер-класи та марафони. Або можна підібрати такий вид навчання, яке ви зможете пройти разом.

Фото: pinterest.com

Побачення на даху

Якщо ви хочете здивувати свою другу половинку, забронюйте для святкової вечері незвичну локацію, наприклад, на даху або в ресторані з чудовим видом на озеро або річку. На додаток до такого сюрпризу можна подарувати щось із перерахованого вище.

Фото: pinterest.com

Квиток у театр чи концерт

У тому випадку, якщо ваша дівчина любить світські заходи, радимо подарувати їй похід у театр, на концерт улюбленого гурту або на допрем'єрний показ фільму в кіно. Ви можете розділити з нею цей вечір або влаштувати їй та її подружкам дівич-вечір.

Фото: pinterest.com

Фотосесія

Якщо ваша друга половинка полюбляє фотографуватися, влаштуйте їй тематичну фотосесію з професійним макіяжем, стильною зачіскою та декількома модними луками. Або це може бути ваша спільна зйомка в стилі love story.

Фото: pinterest.com

  • Раніше ми розповіли, як приготувати смачний шоколадний торт на День святого Валентина.
  • Читайте також на theLime про те, як зробити креативний сніданок у ліжко на День усіх закоханих.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею

Тренди весни 2024: які кольори і дизайни манікюру набирають популярності серед модниць

Які варіанти актуальних відтінків манікюру доглянути на весну та літо 2024 року, а також якими трендовими дизайнами їх доповнити