Ліниві вареники - страва, знайома з дитинства. Напевно, багато хто пам'ятає цей смачний сніданок із дитячого садка або у виконанні мами. Раніше ми розповідали, як його приготувати, а тепер записуйте рецепт від Лідії Таран.
Іноді телеведуча разом з дочкою влаштовує собі "ліниві вихідні", і готує цю страву вранці. Минула неділі була саме такою.
"Лінива неділя. Настільки лінива, що ліниві навіть вареники. Ліниво забирайте собі в закладки, тому що цей сніданок повертає нас у дитинство, а мене так відразу в дитячий садок. Вам теж там давали ліниві вареники? Ці смачніші. І дуже прості!", - поділилася телеведуча в Instagram.
Інгредієнти: сир (400 г), яйце (1 шт.), мука (4 ст.л.), ванільний цукор (1 пакетик), цукор (за смаком.)
Приготування:
Усі інгредієнти помістіть у миску та змішайте за допомогою занурювального блендера. Лідія радить робити це недовго, інакше маса перетворитися на пасту.
З сирного тіста скрутіть ковбаски та наріжте невеликими шматочками. У велику каструлю налийте води, додайте сіль та доведіть воду до кипіння. Закиньте вареники та зачекайте, поки вони спливуть. Дайте їм трохи покипіти та виловіть шумівкою. Складіть у миску і додайте шматочок вершкового масла.
Подавайте ліниві вареники зі сметаною або будь-яким варенням. У телеведучої - свіжа журавлина, перебиті з цукром. А можна, як у дитинстві, просто посипати цукром.
Подивитися цю публікацію в Instagram
- Раніше Лідія Таран із дочкою повторили фотографію чотирирічної давності - 44-річна телеведуча та 14-річна Василина сфотографувалися біля ялинки. І якщо зіркова мама анітрохи не змінилася, то дівчинка помітно підросла та погарнішала.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.