Лайм

Сніданок зі смаком з дитинства: Лідія Таран поділилася рецептом лінивих вареників

Проста страва для лінивих днів

Ліниві вареники - страва, знайома з дитинства. Напевно, багато хто пам'ятає цей смачний сніданок із дитячого садка або у виконанні мами. Раніше ми розповідали, як його приготувати, а тепер записуйте рецепт від Лідії Таран.

Іноді телеведуча разом з дочкою влаштовує собі "ліниві вихідні", і готує цю страву вранці. Минула неділі була саме такою.

Фото: instagram.com/lidiyataran

"Лінива неділя. Настільки лінива, що ліниві навіть вареники. Ліниво забирайте собі в закладки, тому що цей сніданок повертає нас у дитинство, а мене так відразу в дитячий садок. Вам теж там давали ліниві вареники? Ці смачніші. І дуже прості!", - поділилася телеведуча в Instagram.

Інгредієнти: сир (400 г), яйце (1 шт.), мука (4 ст.л.), ванільний цукор (1 пакетик), цукор (за смаком.)

Приготування:

Усі інгредієнти помістіть у миску та змішайте за допомогою занурювального блендера. Лідія радить робити це недовго, інакше маса перетворитися на пасту.

З сирного тіста скрутіть ковбаски та наріжте невеликими шматочками. У велику каструлю налийте води, додайте сіль та доведіть воду до кипіння. Закиньте вареники та зачекайте, поки вони спливуть. Дайте їм трохи покипіти та виловіть шумівкою. Складіть у миску і додайте шматочок вершкового масла.

Подавайте ліниві вареники зі сметаною або будь-яким варенням. У телеведучої - свіжа журавлина, перебиті з цукром. А можна, як у дитинстві, просто посипати цукром.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Лідія Таран телеведуча (@lidiyataran)


  • Раніше Лідія Таран із дочкою повторили фотографію чотирирічної давності - 44-річна телеведуча та 14-річна Василина сфотографувалися біля ялинки. І якщо зіркова мама анітрохи не змінилася, то дівчинка помітно підросла та погарнішала.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати