Лайм

Як приготувати швидку піцу на сковороді: простий рецепт за 10 хвилин

Ідеальний варіант для тих, хто не хоче довго возитися на кухні

Піца давно завоювала серця навіть найдосвідченіших гурманів. Ця страва вийшла за межі ресторанів та перекочувала на домашні кухні. Господині, які люблять експериментувати, готують її з різними начинками та на бездріжджовому тісті. Але що робити, якщо немає духовки або часу для приготування? У такому разі можна зробити піцу на сковороді, на приготування якої піде лише 10 хвилин.

Інгредієнти (на одну піцу діаметром 26-28 см). Для тіста: борошно (60 г), вода (40-35 г), розпушувач (¼ ч. л.), сіль (¼ ч. л.), цукор (¼ ч. л.). Для начинки: кетчуп або томатний соус (2-3 ст.л.), ковбаса або м'ясо (50 г), сир (50 г), цибуля (половина або на смак), маринований огірок (1 шт.).

Фото: Кадр із відео

Приготування:

Насамперед займіться тістом. Для цього змішайте борошно, цукор, сіль, розпушувач, воду та замісіть м'яке та еластичне тісто. Відкладіть убік.

Поки тісто "відпочиває", займіться начинкою. Цибулю наріжте дрібним кубиком, ковбасу - соломкою, маринований огірок - півкільцями, сир натріть на тертці. За бажанням, інгредієнти можна замінювати будь-якими іншими продуктами.

Розкотіть тісто і викладіть на добре прогріту сковороду. Тримайте на вогні протягом 1 хвилини, потім переверніть і змастіть обсмажений бік томатним соусом. Потім викладіть начинку та посипте тертим сиром. Далі накрийте кришкою і випікайте, поки сир не розплавиться - близько 3-5 хвилин. Все, швидка піца на сковороді готова!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні