Лайм

Марічка Падалко показала, як приготувати ніжний жульєн із печерицями: простий рецепт від ведучої

Беріть на замітку

Марічка Падалко любить готувати та часто ділиться зі своїми підписниками в Instagram простими рецептами. Нещодавно ведуча розповіла, як приготувати бельгійські вафлі, а тепер показала, як легко зробити жульєн із печерицями.

У своєму рецепті знаменитість використовує керамічні кокотниці, проте за відсутністю таких можна скористатися одноразовими формами з фольги. Страва виходить ситною і ніжною, а зручність полягає в тому, що готовий жульєн можна зберігати в холодильнику, а перед подачею розігрівати в мікрохвильовій печі.

Фото: Кадр із відео

Інгредієнти (на 6 порцій): печериці (450 г), цибуля ріпчаста (2-3 шт.), жирні вершки (400 мл), тертий сир (150 г).

Приготування:

Гриби промийте, просушіть і дрібно наріжте. Цибулю подрібніть і обсмажте на вершковому маслі до прозорості. Перекладіть у миску. У цій же сковороді обсмажте гриби. Коли рідина випарується, додайте обсмажену цибулю. Влийте вершки в два заходи, посоліть та додайте спеції. Доведіть до кипіння і зніміть із плити.

Форми змастіть олією і розкладіть по них грибну суміш. Зверху посипте тертим сиром. Запікайте в попередньо розігрітій духовці до 180 °C 20-25 хвилин. Готовий жульєн можна зверху посипати зеленню.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Марічка Падалко (@marichkapadalko)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

12 страв на Святвечір: добірка простих і смачних рецептів

Розповідаємо, які 12 традиційних українських страв треба приготувати на Святвечір - прості рецепти

Геніальний лайфхак допоможе зібрати дрібні предмети за хвилину

Експерт з прибирання показала лайфхак зі шкарпеткою, який допоможе зібрати дрібні предмети з підлоги

Часниковий хліб, на запах якого прибіжать сусіди: простий рецепт до вечері

Фудблогерка розповіла, як приготувати ніжний і ароматний часниковий хліб з сиром і травами