Лайм

Марічка Падалко поділилася рецептом ароматних бельгійських вафель: смачна страва від ведучої

Телеведуча показала, як готувати кулінарну пам'ятку Бельгії

Марічка Падалко любить готувати та часто ділитися зі своїми підписниками в Instagram рецептами смачних десертів, які готує для чоловіка та трьох дітей. Після Нового року українська телеведуча показала, як приготувати бельгійські вафлі на молоці зі смачною твердою скоринкою.

Інгредієнти (на 10 вафель): 3 яйця, 150 г цукру, 180 г розтопленого вершкового масла, 200 мл молока, 1,5 ч.л. розпушувача, 300 г просіяного борошна.

Фото: pixabay.com

Приготування:

Збийте яйця з цукром, додайте розтоплене масло і ще раз добре перемішайте. Долийте в миску 200 мл молока.

Щоб вафлі добре піднялися і були пишними, додайте розпушувач у борошно.

Додавайте борошно у тісто поступово, по одній столовій ложці, ретельно перемішуючи за допомогою міксера або віночка.

Марічка Падалко готує бельгійські вафлі у вафельниці. Ведуча радить не змащувати панелі олією, оскільки в її рецепті і так достатньо масло, і тісто не повинне пригоріти.

У процесі випікання вафлі варто перевернути. Так вони випікатимуться під однаковим тиском і будуть більш рівномірними.

Тривалість випікання залежить від вашої вафельниці, але Марічка радить через 2,5 хвилин перевірити, як добре схопилося тісто. За потреби вафлі можна перевернути.

За рецептом телеведучої вафлі вийдуть досить твердими, зі скоринкою. Перед подачею на стіл солодку страву можна змастити шоколадним кремом, джемом або будь-яким іншим топінгом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати