Лайм

Як приготувати швидкі рогалики з листкового тіста: простий рецепт

Зробіть їх із шоколадною начинкою

Солодкі рогалики – смачна випічка, яку можна готувати з доступних інгредієнтів. Раніше ми розповідали, як зробити їх із сирного тіста або з повидлом на вершковому маслі. Тепер настала черга найшвидших і найпростіших рогаликів з магазинного листкового тіста. В якості начинки пропонуємо використати часточки шоколаду, який продається в багатьох українських магазинах навіть в умовах війни.

Інгредієнти: пласт листкового тіста, молочний шоколад (50 г), волоські горіхи (жменя), борошно (1 ст.л), олія (1 ч.л.), цукрова пудра.

Фото: Getty Images

Приготування:

Заморожене дріжджове листкове тісто розморозити протягом 3-4 годин за кімнатної температури. Трохи розкотити качалкою та нарізати товстими прямокутними смужками.

Кожну смужку розрізати навскіс, щоб вийшло два трикутники. На широкий край кожного трикутника покладіть дольку шоколаду, згорніть рулетиком і притисніть, щоб тісто не розгорталося.

Деко застеліть пергаментним папером, змастіть олією і викладіть рогалики з шоколадом. Поставте їх у розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин, після чого змастіть топленим шоколадом, посипте товченими горішками та цукровою пудрою.

Фото: Getty Images

Новини партнерів

Читайте також

Ідеальне добриво: як підживити розсаду йодом і що це дасть

Розповідаємо, як правильно використовувати йод для підживлення рослин і чому розсада його любить

Булочки, які замінять хліб: блогерка розкрила секрет неймовірної хрусткості

Блогерка Юлія Сенич показала, як приготувати булочки з хрусткою скоринкою замість хліба

Чахохбілі з куркою: простий рецепт смачної грузинської страви

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як смачно приготувати страву грузинської кухні чахохбілі з куркою