Лайм

Як приготувати швидкі рогалики з листкового тіста: простий рецепт

Зробіть їх із шоколадною начинкою

Солодкі рогалики – смачна випічка, яку можна готувати з доступних інгредієнтів. Раніше ми розповідали, як зробити їх із сирного тіста або з повидлом на вершковому маслі. Тепер настала черга найшвидших і найпростіших рогаликів з магазинного листкового тіста. В якості начинки пропонуємо використати часточки шоколаду, який продається в багатьох українських магазинах навіть в умовах війни.

Інгредієнти: пласт листкового тіста, молочний шоколад (50 г), волоські горіхи (жменя), борошно (1 ст.л), олія (1 ч.л.), цукрова пудра.

Фото: Getty Images

Приготування:

Заморожене дріжджове листкове тісто розморозити протягом 3-4 годин за кімнатної температури. Трохи розкотити качалкою та нарізати товстими прямокутними смужками.

Кожну смужку розрізати навскіс, щоб вийшло два трикутники. На широкий край кожного трикутника покладіть дольку шоколаду, згорніть рулетиком і притисніть, щоб тісто не розгорталося.

Деко застеліть пергаментним папером, змастіть олією і викладіть рогалики з шоколадом. Поставте їх у розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин, після чого змастіть топленим шоколадом, посипте товченими горішками та цукровою пудрою.

Фото: Getty Images

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня