img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Безе на Великдень рецепт - як приготувати меренги та прикрасити паску
Поекспериментуйте на дозвіллі

Як прикрасити паску гарними меренгами: простий рецепт безе в духовці

Пʼятниця, 22 квітня 2022, 20:08
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

У неділю, 24 квітня, в Україні відзначатимуть Великдень. Чимало господинь вже пофарбували яйця натуральними барвниками і спекли паски, які тепер потрібно гарно задекорувати. Для цього можна використовувати традиційну кондитерську посипку чи зробити безе або, як їх ще називають, меренги. theLime підібрав для вас простий рецепт їхнього приготування.

Інгредієнти: цукор (200 г), яєчний білок (4 шт.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Духовку заздалегідь розігріваємо до 100°С. Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Яйця розбиваємо та акуратно відокремлюємо білки від жовтків. Якщо ви не знаєте, як це зробити, необхідно розбити перше яйце в глибоку скляну ємність, намагаючись не пошкодити жовток. Потім злегка стиснути стінки порожньої пластикової пляшки, щоб випустити з неї трохи повітря, піднести шийку до жовтка і плавно розтиснути стінки. Жовток втягнеться у пляшку, а білок залишиться у мисці. Для приготування меренги знадобляться лише білки.

Збиваємо білки за допомогою міксера протягом 2 хвилин. Не припиняючи збивати, додаємо цукор. Збиваємо ще близько 3 хвилин. В результаті має вийти біла тягуча маса. Також можна додати різні харчові барвники, щоб безе вийшли різного кольору.

Щоб вийшли красиві меренги, необхідно взяти кондитерський мішок із спеціальною насадкою. Або ж перекласти масу в звичайний файл і зрізати його кінчик. Потім викладаємо отриману суміш на деко, формуючи невеликі безе.

Ставимо деко у розігріту духовку і випікаємо 1,5 години. Дістаємо їх і чекаємо, поки вони охолонуть, а потім прикрашаємо паски.

Фото: pinterest.com

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Безе на Великдень рецепт - як приготувати меренги та прикрасити паску
img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Безе на Великдень рецепт - як приготувати меренги та прикрасити паску
Поекспериментуйте на дозвіллі

Як прикрасити паску гарними меренгами: простий рецепт безе в духовці

Пʼятниця, 22 квітня 2022, 20:08
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

У неділю, 24 квітня, в Україні відзначатимуть Великдень. Чимало господинь вже пофарбували яйця натуральними барвниками і спекли паски, які тепер потрібно гарно задекорувати. Для цього можна використовувати традиційну кондитерську посипку чи зробити безе або, як їх ще називають, меренги. theLime підібрав для вас простий рецепт їхнього приготування.

Інгредієнти: цукор (200 г), яєчний білок (4 шт.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Духовку заздалегідь розігріваємо до 100°С. Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Яйця розбиваємо та акуратно відокремлюємо білки від жовтків. Якщо ви не знаєте, як це зробити, необхідно розбити перше яйце в глибоку скляну ємність, намагаючись не пошкодити жовток. Потім злегка стиснути стінки порожньої пластикової пляшки, щоб випустити з неї трохи повітря, піднести шийку до жовтка і плавно розтиснути стінки. Жовток втягнеться у пляшку, а білок залишиться у мисці. Для приготування меренги знадобляться лише білки.

Збиваємо білки за допомогою міксера протягом 2 хвилин. Не припиняючи збивати, додаємо цукор. Збиваємо ще близько 3 хвилин. В результаті має вийти біла тягуча маса. Також можна додати різні харчові барвники, щоб безе вийшли різного кольору.

Щоб вийшли красиві меренги, необхідно взяти кондитерський мішок із спеціальною насадкою. Або ж перекласти масу в звичайний файл і зрізати його кінчик. Потім викладаємо отриману суміш на деко, формуючи невеликі безе.

Ставимо деко у розігріту духовку і випікаємо 1,5 години. Дістаємо їх і чекаємо, поки вони охолонуть, а потім прикрашаємо паски.

Фото: pinterest.com

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••