Залишаються лічені дні перед найголовнішим святом усіх вірян – Великоднем. Багато господинь вже спекли ароматні паски і тепер хочуть гарно прикрасити їх. Якщо ви вже пробували робити глазур для паски традиційним способом на яєчних білках, цього разу поекспериментуйте і приготуйте її із зефіру маршмелоу. theLime ділиться з вами простим рецептом.
Інгредієнти: маршмелоу (100 г), лимонний сік (1 ст. л.), цукрова пудра (100-120 г), вершкове масло (1 ст. л.).
Приготування:
Для приготування гарної помадки можна взяти маршмелоу білого кольору або рожевого, салатового, блакитного - тоді вийде кольорова глазур.
У миску з маршмелоу викладаємо вершкове масло і вливаємо сік лимона, розтоплюємо все це на водяній бані. Для цього беремо дві ємності різного діаметра та поміщаємо одну в іншу. У більший за розміром посуд наливаємо воду, у менший - миску з інгредієнтами. Розтоплюємо на слабкому вогні та постійно перемішуючи – це необхідно, щоб маршмелоу не прилипав до гарячого посуду.
Коли маршмелоу повністю розтане, і маса стане однорідною, додаємо цукрову пудру. Перемішуємо, потім покриваємо паску глазур'ю, поки вона ще тепла.
Найзручніше викласти глазур у глибоку тарілку і вмочити верх паски в неї. Якщо вона застигла під час нанесення на паски, ставимо її в мікрохвильову піч і розігріваємо приблизно 10 секунд. Перемішуємо та знову наносимо.
- Раніше ми розповіли, як приготувати смачну шоколадну паску на сухих дріжджах.
- Читайте також на theLime, як приготувати мармурову паску в шоколадній глазурі.