Лайм

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

З цим рецептом впорається навіть господиня-початківець

Залишається один день перед найголовнішим святом усіх вірян – Великоднем. Багато господинь вже спекли ароматні паски і тепер хочуть гарно прикрасити їх. Якщо ви вже пробували робити глазур для паски з желатином, цього разу поекспериментуйте і приготуйте її із зефіру маршмелоу. theLime ділиться з вами простим рецептом.

Читайте також: Як прикрасити паску на Великдень квітами з маршмеллоу: блогерка показала простий спосіб.

Інгредієнти: маршмелоу (100 г), лимонний сік (1 ст. л.), цукрова пудра (100-120 г), вершкове масло (1 ст. л.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Для приготування гарної помадки можна взяти маршмелоу білого кольору або рожевого, салатового, блакитного - тоді вийде кольорова глазур.

У миску з маршмелоу викладаємо вершкове масло і вливаємо сік лимона, розтоплюємо все це на водяній бані. Для цього беремо дві ємності різного діаметра та поміщаємо одну в іншу. У більший за розміром посуд наливаємо воду, у менший - миску з інгредієнтами. Розтоплюємо на слабкому вогні та постійно перемішуючи – це необхідно, щоб маршмелоу не прилипав до гарячого посуду.

Читайте також: Мерехтливі крашанки – цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня.

Коли маршмелоу повністю розтане, і маса стане однорідною, додаємо цукрову пудру. Перемішуємо, потім покриваємо паску глазур'ю, поки вона ще тепла.

Найзручніше викласти глазур у глибоку тарілку і вмочити верх паски в неї. Якщо вона застигла під час нанесення на паски, ставимо її в мікрохвильову піч і розігріваємо приблизно 10 секунд. Перемішуємо та знову наносимо.

Фото: pinterest.com

Якщо не встигли спекти паску, ось найпростіший рецепт крафіна, який можна приготувати до свята

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні