Лайм

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу на Великдень-2022

З цим рецептом впорається навіть господиня-початківець

Залишаються лічені дні перед найголовнішим святом усіх вірян – Великоднем. Багато господинь вже спекли ароматні паски і тепер хочуть гарно прикрасити їх. Якщо ви вже пробували робити глазур для паски традиційним способом на яєчних білках, цього разу поекспериментуйте і приготуйте її із зефіру маршмелоу. theLime ділиться з вами простим рецептом.

Інгредієнти: маршмелоу (100 г), лимонний сік (1 ст. л.), цукрова пудра (100-120 г), вершкове масло (1 ст. л.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Для приготування гарної помадки можна взяти маршмелоу білого кольору або рожевого, салатового, блакитного - тоді вийде кольорова глазур.

У миску з маршмелоу викладаємо вершкове масло і вливаємо сік лимона, розтоплюємо все це на водяній бані. Для цього беремо дві ємності різного діаметра та поміщаємо одну в іншу. У більший за розміром посуд наливаємо воду, у менший - миску з інгредієнтами. Розтоплюємо на слабкому вогні та постійно перемішуючи – це необхідно, щоб маршмелоу не прилипав до гарячого посуду.

Коли маршмелоу повністю розтане, і маса стане однорідною, додаємо цукрову пудру. Перемішуємо, потім покриваємо паску глазур'ю, поки вона ще тепла.

Найзручніше викласти глазур у глибоку тарілку і вмочити верх паски в неї. Якщо вона застигла під час нанесення на паски, ставимо її в мікрохвильову піч і розігріваємо приблизно 10 секунд. Перемішуємо та знову наносимо.

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Що не можна робити у Вербну неділю: головні заборони великого свята

Коли віряни в Україні відзначать Вербну неділю у 2024 році, що прийнято робити в цей день, а також що категорично заборонено  

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки