Лайм

Як приготувати домашній лимонад з апельсином та лимоном: простий рецепт

Зробити його зовсім нескладно

Літо – це найкращий час для різноманітних напоїв та експериментів з інгредієнтами. І якщо в холодну пору року ви віддавали перевагу ароматній каві або тонізуючому зеленому чаю, то саме час приготувати домашній лимонад з цитрусовими. theLime ділиться з вами простим рецептом.

Інгредієнти: вода (2 л), лимони (2 шт.), апельсини (1-2 шт.), цукор (200 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

У невелику каструлю висипаємо цукор та заливаємо його теплою відфільтрованою водою. Перемішуємо, щоб усі кристали цукру розчинилися.

Апельсини та лимони промиваємо у проточній воді, а потім витираємо паперовими рушниками. Знімаємо цедру, подрібнюємо її та видавлюємо сік.

У воду з цукром висипаємо цедру і виливаємо отриманий сік з апельсинів та лимонів, перемішуємо та чекаємо, поки вода повністю охолоне. Переливаємо в ємність і прибираємо в холодильник на кілька годин, а краще на всю ніч, щоб лимонад настоявся і охолов.

Перед подачею проціджуємо лимонад через сито чи марлю. Розливаємо в склянки, які можна прикрасити скибочкою лимона або апельсина, і подаємо до столу.

Такий лимонад чудово вгамує спрагу навіть у найспекотніший день.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні