Лайм

Як почистити пральну машинку після прання взуття: простий спосіб, який використовують не всі

Цей надійний засіб вб'є всі мікроби

Після прання кросівок у пральній машині багатьом здається не гігієнічним класти туди білизну чи рушники. Не зайвим буде запустити додатковий цикл прання та очистити від мікробів та бруду саму машинку. Розповідаємо, як це зробити без зайвих витрат.

Багато джерел рекомендують використовувати відбілювач для чищення пральної машини. Відбілювач дуже ефективний, але не завжди є під рукою. В якості альтернативи для очищення пральної машини можна взяти харчову соду та оцет. Оцет діятиме як дезінфікуючий засіб, знищить спори цвілі та допоможе усунути неприємні запахи.

Білий оцет також розчиняє мильні та вапняні відкладення через свою кислотність. Харчова сода діє як хороший засіб для чищення і як дезодорант.

Фото: Getty Images

Щоб продезінфікувати машинку, встановіть режим із максимальною температурою води, в контейнер для прийому порошку додайте півсклянки харчової соди, а в барабан залийте 1 літр оцту. Запустіть цикл прання, і коли він завершиться, ще раз увімкніть машинку на ополіскування з гарячою водою: вона змиє залишки оцту та харчової соди. Після цього за чистоту машини можна не переживати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Паска "Три шоколади" за смаком схожа на глазурований сирок: як її приготувати

Як в домашніх умовах приготувати оригінальну сирну паску Три шоколади без випічки, щоб урізноманітнити своє меню на Великдень

Можуть пошкодувати про відвертість: які знаки Зодіаку забагато говорять про особисте

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які діляться особистими таємницями з усіма підряд - Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії, Овни

Чому редиска стає гіркою і як покращити її смак під час вирощування

Через які поширені причини редиска стає гіркою, а також як впоратися із цією проблемою під час вирощування коренеплоду