Лайм

Ідеї для патріотичного манікюру: топ-10 дизайнів у жовто-блакитних кольорах

Спробуйте прикрасити сірі будні креативним нейл-артом

У всьому світі все більше набирає популярності українська символіка. І прості люди, і всесвітньо відомі зірки підтримують нашу країну, з'являються у публічних місцях з українським прапором, як, наприклад, американська співачка Біллі Айліш, інші ж – віддають перевагу одягу в жовто-блакитних кольорах, як акторка Шерон Стоун на Каннському кінофестивалі. Водночас українки дедалі частіше підкреслюють свою ідентичність вбранням, аксесуарами та манікюром у патріотичній гамі. theLime вирішив зробити для вас добірку з варіантами дизайну, які зараз у тренді.

Чимало дівчат влітку обирають нюдові та білі відтінки у манікюрі. Але якщо ви хочете урізноманітнити такий нейл-арт патріотичними кольорами, покрийте один ніготь блакитним або синім, а в центрі намалюйте серце жовтим відтінком. Таким чином ви виділятиметеся з натовпу з символічним манікюром.

Фото: instagram.com/kalinina_nailszp

Якщо ви любите сміливі експерименти, покрийте нігті на одній руці жовтим кольором, а на другій – блакитним. Ще один варіант такого манікюру - на кожній руці можна виділити один ніготь контрастним кольором. Такий дизайн гарно виглядатиме і на коротких, і на довгих нігтях.

Фото: instagram.com/katttynails

Фото: instagram.com/_nani_nails_

Ще один варіант схожого дизайну – один ніготь на кожній руці покрийте світлим відтінком та нанесіть на нього стемпінг чи наклейку з патріотичною символікою.

Фото: instagram.com/anna.nailszp

Також можна зробити однотонний блакитний манікюр, а на одному нігті – малюнок у вигляді серця у кольорах прапора України. Такий дизайн ефектно виглядатиме на довгих нігтях.

Фото: instagram.com/nails_beauty_bar_

Якщо ви віддаєте перевагу темним відтінкам навіть влітку, зробіть чорний манікюр, але один або два нігті на кожній руці покрийте жовтим або блакитним відтінком. Також можна зробити градієнтний перехід від одного кольору до іншого, а також доповнити дизайн стемпінгом - тобто перенесення на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету.

Фото: instagram.com/inna_sheiko_nails

На довгих нігтях мигдалеподібної форми гарно виглядатиме яскравий манікюр у жовто-блакитній гамі, який можна доповнити квітковими або листяними візерунками, що імітують українську вишиванку.

Фото: instagram.com/nani.nailsbar

Ще один варіант - градієнтний манікюр - тобто з переходом від одного відтінку до іншого або від темнішого до світлого. Основну частину нігтів можна зробити з таким дизайном плюс доповнити його чорними цятками, а кілька нігтів покрити однотонним лаком.

Фото: instagram.com/inessa_manicure

Багато дівчат дуже полюбляють класичний французький манікюр. Його також можна зробити в патріотичній гамі – деякі кінчики виділити тільки синім кольором, інші – і жовтим, і синім.

Фото: instagram.com/nails_beauty_bar_

Ще один варіант оригінального френча – половинку кінчика робимо жовтим, а другу половинку – блакитним. Такий варіант стильно виглядатиме на білій основі, а доповнити дизайн можна ледь помітним чорним стемпінгом.

Фото: instagram.com/venera.manicure

Світова нейл-індустрія не стоїть на місці – тому наклейки із зображенням української символіки, карти України, президента Володимира Зеленського, відомих особистостей, а також у вигляді фраз, які під час війни стали як ніколи популярними та крилатими, стали своєрідним трендом не лише на території нашого держави, а й у всьому світі. Ви можете комбінувати зображення та написи, створюючи свій неповторний дизайн.

Фото: instagram.com/nails_oksi_red

Фото: instagram.com/mariiaapelsin_nailshop

Фото: instagram.com/_nails_margarita_

Фото: instagram.com/nailtati__

Фото: instagram.com/jk_nail_room

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Готуємо поживний салат з молодої капусти зі смачною заправкою: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати корисний салат із молодої капусти, огірки, зелені та авокадо, щоб урізноманітнити меню своєї родини  

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину