Лайм

12 ідей чорно-білого манікюру: фото актуального тренду цього літа

Такий нейл-арт прикрасить сірі будні

Влітку кожній дівчині хочеться виглядати на всі 100%. І якщо ви вже експериментували з французьким манікюром, цього разу зробіть нейл-арт у чорно-білій гамі. theLime підібрав для вас прості та незвичні варіанти дизайну.

Якщо ви полюбляєте стриманий мінімалістичний дизайн, покрийте частину нігтів чорним кольором, а частину – білим. На деяких можна зробити акцент у вигляді вертикальної або горизонтальної смужки сріблястого кольору.

Фото: instagram.com/kovrovska_nail

Ще один варіант – на одну руку наносимо білий, а на другу – чорний гель-лак. Можна залишити так чи зробити дизайн з різними написами на кожному нігті.

Фото: instagram.com/anna.nails0992

Або ж зробіть однотонний білий манікюр, а також урізноманітніть його дизайном із чорним стемпінгом – тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету.

Фото: instagram.com/salon_lady_vi

На довгих нігтях гарно виглядатиме матовий чорно-білий манікюр із різноманітними геометричними фігурами, а також листяними та квітковими візерунками.

Фото: instagram.com/di._nailssss

Ще один оригінальний варіант – зробіть французький манікюр із білою основою та чорним кінчиком.

Фото: instagram.com/lunamoon_gel

Також можна урізноманітнити френч: на нігтях однієї руки кінчик намалювати чорним, на другій – білим. А також зробити мазки чи смужки контрастним кольором.

Фото: instagram.com/nails_novoyavorivsk_vikki

Ще один варіант – покрити нігті прозорим гель-лаком, а зверху зробити хвилястий дизайн із тонкими лініями на одній руці чорним кольором, а на другій – білим.

Фото: instagram.com/animusz.strefaurody

Також можна зробити дизайн під назвою "перепелине яйце" з чорними дрібними крапками або краплями, що імітують шкаралупу яєць перепілки. Як варіант – доповнити чорно-білий манікюр золотистими мазками.

Фото: instagram.com

Також білий та чорний кольори гарно поєднуватимуться у незвичному мармуровому візерунку. Такий дизайн можна зробити на одному чи кількох нігтях.

Фото: instagram.com/nails_page_shym

Ще один варіант - покриваємо білим кольором усі нігті, а поверх робимо чорним гель-лаком дизайн "павутинка". Також його можна урізноманітнити наклейкою.

Фото: instagram.com/ira.nogotok

А тим панянкам, які полюбляють екстремально довгі нігті, радимо вибрати чорний колір як основне покриття, а білим зробити дизайн, наприклад, написи у вигляді ієрогліфів.

Фото: instagram.com/_mi_ir.ra_ba_

Гарно виглядатиме і матовий чорно-білий манікюр з різними геометричними деталями, малюнками або стемпінгом.

Фото: instagram.com/kvitka_nails

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як видалити кісточки з вишень і черешень, щоб ягоди залишилися цілими: корисний лайфхак

Як за допомогою лійки для переливання рідин та коктейльної трубочки можна швидко видалити кісточки з вишень або черешень

Як збільшити розмір головок цибулі за допомогою простого підживлення у червні

Підживлення цибулі курячим послідом або калієм допоможе збільшити розмір головок - відео, як розводити добрива та поливати грядки

Чим підживити томати під час наливу плодів: поради для збільшення врожаю

Досвідчений дачник поділився в мережі, які добрива найкраще використовувати для високорослих помідорів у той період, коли плоди збільшуються